Re-launch af My Wardrobe

Find it here:  Ian R.N.

Find it here: Anton Heunis

Find it here: Preen Line

Find it here: Winter Kate

Find it here: Zimmermann

My Wardrobe har lige re-launchet deres website, og gjort det endnu nemmere at browse rundt og finde lækre high fashion items. Som noget nyt er der kommet en super cool Style Guide, med masser af billeder og inspiration. Du kan se MY-TV, med interviews af designer og runway shows, og følge deres blog her. Her har jeg valgt nogle af de mærker, som jeg synes er super flotte.

Ian R.N. : Mærket er kun et år gammelt, designeren Rozae Nichols står bag Ian R.N.og kombinerer det feminine i form af ren silke og pallitter med et mere cool udtryk i form a lækker jersey og fede snit. Super chic!

Anton Heunis : Inspireret af glamourøse smykker fundet på hans bedstemors bord som et barn, havde Anton allerede en interesse for smykker,  i en tidlig alder og blev senere uddannet guldsmed. Han lancerede  i 2004 sit eget mærke og har siden hen fået en stor portefølje af kunder, herunder Roberto Cavalli, Anna Sui og Matthew Williamson. Jeg elsker smykker! Og disse har en super cool vibe over sig, vintage blandet med moderne edge.

Preen Line : Preen Line startede i London’s Portobello Road, med at sælge unika til stylister og berømtheder, herunder Kate Moss og Chloe Sevigny. Den britiske design duo besluttede at launche Preen Line i 2008. Kollektionen er fyldt med glam rock’n’roll, mine farvoritter er de lange kjoler og cool tank tops.

Winter Kate: Udover House of Harlow 1960, kan Nicole Richie sætte endnu en fjer i hatten, nu som tøjdesigner. Hendes nye mærke Winter Kate, som iøvrigt er hendes datters to mellemste  navne, er fyldt med smukt boheme tøj, blomstret print og silke toppe.

Zimmermann:  Skabt i 1991 af de australske  søstre Nicky og Simone Zimmermann, fik de hurtigt succes med deres smukker design og  pasform. Jeg er helt forelsket i deres brug af stærke farver og badedragterne.

bloglovin

Article contains affiliate links
5 Kommentarer

Post end kommentar