Renovering af hjemmet – Nyt gulv & seng

Vi har været i gang med at instandsætte derhjemme de sidste par måneder. Vi har fået nyt gulv, fået malet hele lejligheden, og jeg har købt lidt interiør, samt fået en ny seng af DreamZebra. Jeg er så glad for at det hele er blevet let og lyst! Nu mangler vi bare at få nyt køkken, men det håber jeg vi har lavet de næste par uger :).

Vi har valgt at lægge madrassen på gulvet, men tænker på at finde nogle cool rå træbjælker, som madrassen kan ligge på.  Den er ret skøn at sove i, da den er lavet af latexskum og memoryskum som former sig efter din krop og giver støtte. Den findes i 6 forskellige størrelser, vi har den næst største på 160cm x 200cm. Du kan finde den her og med koden DELANCEDREAM, får du  250,- i rabat.

Min kæreste faldt over denne svenske hjemmeside med interiør, her er de fine kugler med skaller på fra. Jeg glæder mig til at vise jer hele lejligheden snart!

Indlæg lavet i samarbejde med DreamZebra

Ingen Kommentarer

Post end kommentar