Saint Laurent Taske Ønsker

 Saint Laurent Monogramme large quilted textured-leather shoulder bag, Saint Laurent Monogramme suede shoulder bag, nude Saint Laurent Monogramme leather shoulder bag, designer bags, yls bag, Saint Laurent clutch, Saint Laurent nude Saint Laurent bag, black Saint Laurent bag

Sidst jeg var i London, havde jeg egentlig besluttet mig for at jeg skulle shoppe en ny taske! Meen jeg blev helt i vildrede, vidste ikke hvilken en det skulle være og endte med slet ikke at købe en. Faktisk er jeg på udkig efter en mellemstor taske jeg kan bruge til hverdag og arbejde. Nu er jeg så blevet helt forelsket i disse tasker fra Saint Laurent, helt upraktisk og slet ikke en hverdagstaske, på grund af den lille størrelse, men suk hvor er de fine! :).  Jeg har egentlig aldrig været et mærkedyr, men det kan godt være det er alderen, nu kunne jeg i hvert fald godt finde på at bruge penge på EN lækker designertaske (eller to ;)). Har du en drømmetaske?

2 Kommentarer
 • Louise Beck
  Svar

  OMG! Den nederste sorte må jeg bare eje!!! Hvad koster den?

  07/08/2014 at 15:45
 • Jeanette Andersen
  Svar

  Åhhhh den nude er flot <3

  11/08/2014 at 10:01

Post end kommentar