Sasé Launch Event

Szhirley

Det var en smuk solskinsdag i fredags da skønne Saseline bød velkommen på Stay Cph, til lanchering af sin nye hudplejeserie Sasé :). Jeg havde glædet mig meget til at høre om produkterne, og mens Saseline fortalte om sin inspiration, duftede vi, smagte og rørte ved de naturlige ingredienser, som blev båret ind på fine fade.

Saseline viste billeder fra Malaysia, hvor hun er født, og om hvordan produkterne er fyldt med de krydderier og olier hun er vokset op med. Jeg elsker bare gode historier, og da jeg selv er halv asiat, vækker det minder fra barndommen, især når min mor kom hjem fra Japan, med te, slik og krydderier :D.

Der er i alt 8 produkter, som alle parabenefri og indeholder naturlige ingredienser, så som granatæbler, mandarin, ylang ylang, macadamia olie, grøn te, jasmin og meget mere. Jeg glæder mig til at prøve det hele, har lige fugtet læberne med den lækre lip balm, som indeholder sheasmør, mandel olie og sichuan peberkorn, hot stuff! Priserne er super gode, mellem 99,- til 249,- og serien kan findes hos Magasin og på Saseline.com. Se flere billeder her.

4 Kommentarer
 • Ej hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  18/03/2013 at 10:10
 • Det lyder super spændende. Jeg er selv blevet ret vild med nogle af Raunsborg-produkterne, som Jim Lyngvild bl.a. står bag. Men det her lyder jo bestemt også spændende, så det skal da prøves, næste gang der skal nye produkter i hus 🙂

  18/03/2013 at 14:41
 • Hendes produkter ser virkelig lækre ud, glæder mig til at få prøvet dem!
  Og hvor er det flot og lækkert stillet op, det event ser ret gennemført ud 😀

  18/03/2013 at 16:01
 • Hvor ser det lækkert ud – og så smukke kvinder.. Saseline, du og Szhirley 🙂

  19/03/2013 at 10:54

Post end kommentar