SEJR Design Event

I sidste uge var jeg forbi til et intimt event hos SEJR Design. Her fortalte designeren Birgitte om sine nye smykkedesigns, rav kombineret med nitter, lavet af titanium. Kollektionen er inspireret af vikingetidens smykkesten, eller også kaldet Nordens guld. I weekenden var jeg faktisk et smut forbi Nationalmuseet, og se hvor Birgitte har fået sin inspiration fra.

Udover rav og nitter, arbejder Birgitte også med fiskeskind! Torsk, laks, rokke og kappe skind, bliver efter det er spist forarbejdet, så det får det flotteste look. Jeg kunne godt tænke mig en lakse clutch ;). Det var rigtig spændende at høre om og jeg fik delt en kage eller to med Guapizimo. Du kan se flere billeder her og se mere om SEJR Design her.

6 Kommentarer
 • Charlotte L
  Svar

  What!? fiskeskind, hvor sjovt 😀

  24/09/2012 at 15:34
 • Uhj jeg elsker sådan noget der er lækkert og organisk/nordisk inspireret! <3

  24/09/2012 at 17:55
 • De ravsmykker er godt nok flotte

  24/09/2012 at 19:47

Post end kommentar