Sensai by Kanebo

De sidste to måneder har jeg testet Kanebo’s Sensai Silky Purifying Serie. Jeg faldt både for serien og historien bag. Som mange af jeg ved, har jeg rødder i Japan, og netop Kanebo er derfra.

Historien:

Alting startede i klostret i Kanegafushi for mange år siden. I klostret spiste munkenes silkeorme morbærtræernes blade. Når kirsebærtræerne blomstrede åbnede silkekokonerne sig og ud kom de flotteste sommerfugle. Bønderne samlede pupperne/kokonerne sammen og gav dem til landsbyens kvinder. I væveriet trak kvinderne trådene ud fra pupperne og spandt de fineste silketråde.

Når kvinderne sad og vævede, faldt et fint pudder fra silketrådene ned og lagde sig på deres hænder i et skinnende lag. Når pudderet skulle vaskes væk, opdagede kvinderne, at det blev til et fint blødt skum. Deres hænder var blevet lige så bløde og dejlige at røre ved, som det silke de spandt. De første skridt på vejen mod Kanebos Cosmetics skønhedspleje var lagt, og blev i 1887 grundlagt i Kanegafuchi, Sumida-ku, Tokyo som en bomuldsvirksomhed.

Silke er specielt rig på proteiner. Den har evnen til, at danne og bevare præcis den mængde fugt som huden kræver. Den eksklusive Koishimaru (”lille skat”) silke i findes i alle Sensai’s skønhedsprodukter. Og som i kan se på billedet gik jeg som barn rundt i små fine silkesko fra Japan af, jeg havde også en matchende kimono :).

Jeg har testet:

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil Step 1         375,-
Sensai Silky Purifying Milky Soap Step 2            375,-
Sensai Silk Softening Lotion (Moist)                     545,-
Sensai Soothing Cream                                      695,-

Sensai serien går ud på dobbelt rens og dobbelt fugttilførsel, for at få huden så optimal som muligt.

Først påføres oilen i ansigtet og masseres rundt, den fjerner oliebaseret urenheder, og tørres af med en medfølgende Sponge Cheif klud. Derefter et tryk af Purifying Milky Soap, den fjerner vandbaseret urenheder, skum op med lidt vand og skyl af til sidst. Lidt Softening Lotion hældes ud på hånden og væsken dappes ind i huden, giver fugtilførsel. Til sidst påføres Soothing Cream som giver huden næring.

Det er lidt ekstra arbejde, end mange er vant til, inklusiv mig selv. Men jeg synes at udbyttet er det værd, på de to måneder er min hud blevet mere klar og den føles mere fugtet. Sensai er lidt pricy, men heldigvis meget drøj, så hvis du vil forkæle din hud lidt ekstra, så kan jeg helt klart anbefale dig denne skønne silke serie :). Fås blandt andet i Sephora.

3 Kommentarer

Post end kommentar