Shades of Blue & White

Daniel Wellington, Daniel Wellington ur, Daniel Wellington watch, clean parfume, Cool Cotton Eau de Parfum, CLEAN Cool Cotton, d&g sunglasses, elf nail polish, zara white clutch, stressed but well dressed clutch

Daniel Wellington watch, Daniel Wellington rose gold, Daniel Wellington leather watch, Daniel Wellington ur

zara clutch, quote clutch, zara bag, bloggers items, it items, sunglasses dolce og gabbana, clean duft, ren clean duft, elf neglelakker, ur, modeblog

Lidt nye sager på min kommode :). Fandt clutch’en forleden hos Zara, synes det er super cool med quotet “Stressed – but well dressed”.  Nu hvor solen er begyndt at titte lidt frem, har jeg taget mine fine blonde D&G solbriller i brug. Mit smukke nye ur fra Daniel Wellington, er klassisk med læderrem og Swarovski sten, perfekt til arbejde!

Jeg bliver også helt glad af lyseblå farver, kommer helt i forårshumør af lakkerne fra e.l.f. :D. Clean parfumen i Cool Cotton, er bare skøn! Den giver mig ro og friskhed, er blevet helt vild med den ❤.

 

8 Kommentarer
 • Det ur er simpelthen så fint og super feminint med de små sten 🙂

  07/02/2014 at 11:35
 • Jeg elsker at uret har de små sten! Så fint. Er også ret vild med de solbriller! 🙂

  07/02/2014 at 14:01
 • Yvonne i
  Svar

  Aj, glæder mig til den nye clean duft. Den er endnu ikke kommet til min by. Venter spændt 🙂

  08/02/2014 at 21:35
 • Hanna
  Svar

  Hvor er du heldig du har de D&G briller, dem har jeg også kigget på. <3

  19/02/2014 at 09:45

Post end kommentar