Shake it like a polaroid picture…

friis og co, fr//s, friis event bloggere, glow repeat event, fujifilm, instax mini 90, polaroid kamera, polaroid billeder, polaroid instax, instax mini 90 black, polaroid camera, polaroidkamera, polaroid picture

Er der noget bedre end retro!? Jeg tror det ikke :). Jeg kan huske at min mor og far havde et polaroidkamera back in the day, og jeg blev helt forelsket da jeg så FujiFilm’s instax mini 90. Det findes i sort og brun, i bedste old school stil. Vi brugte dem til vores glow:repeat + FR//S event, hvis du kigger efter hashtagget #friisinstax på insta, så kan du se nogle fine og kreative billeder der blev taget.

På billedet kan du se min skønne norske marketing pige Hanne og fine Malene, samt dygtige Christina, som er designeren bag FR//S :). Jeg er så glad for at glow:repeat er i gang, og vi har en masse spændende ting på vej!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar