Social Media Workshop med ghd

foredrag sociale medier, social media workshop, social media kursus, social media skønhed, lær at bruge de sociale medier, ghd workshop

ghd scandinavia, ghd workshop sociale medier

emilie delance foredrag sociale medier, beauty acadmey cph, skønhed og sociale medier hvordan bruger jeg det

ghd børste, ghd produkter, pernille corydon smykker, skønhedsblog

Både i mit arbejde som Nordisk Chef for e.l.f. Cosmetics, som blogger og i vores nye agency glow:repeat®, har jeg arbejdet meget med sociale medier. Det er ikke nok blot at være tilstede på de forskellige platforme, det er vigtigt at skabe værdi for dine followers og fans. Derfor var jeg så spændt og havde glædet mig helt vildt, til at holde to foredrag/workshops for ghd i København og Aarhus.

Det var skønt at møde så mange søde mennesker :).  Beauty og sociale medier er en fantastisk kombination! Hvis man f.eks. arbejder i salon er det bare med at komme i gang, jeg elsker f.eks. at se før og efter billeder, makeovers og få små tips. Apropo før og efter, så tjek lige min insta her ;).

Ingen Kommentarer

Post end kommentar