Sol, Sommer & SPF

redken Color Extend Sun After-Sun Mask 	 Color Extend Sun After-Sun Mask, redken Color Extend Sun After-Sun Mask 	 Color Extend Sun After-Sun shampoo, 	 PIZ BUIN ALLERGY, piz buin solcreme, piz buin sun screen, piz buin after sun, la roche posay ANTHELIOS SPF 50+ Invisible nutritive oil

sol olie, sun oil, sun spf, solfaktor, HUILE CÉLESTE kerastase, guldglimmer hår spray, HUILE CÉLESTE kerastase glimmer, pas på håret i solen, after sun creme, solfaktor hår

Jeg elsker solskin! Men med alderen tænker jeg mere og mere over at passe på huden. I min rejsekuffert har jeg faktor 15, 30 og 50 med. Jeg har altid været glad for Piz Buin, som jeg første gang stødte på da jeg var i Grækenland for 10 år siden. Den fedter ikke, stopper ikke mine porrer og så bringer duften solskinsminder frem gang på gang :). Sololien fra Laroche-Posay, indeholder faktor 50, beskytter og giver de lækreste skinnende ben. Begge solcreme er lavet til solsensitivhud.

Efter en tur på stranden, er jeg begyndt at bruge Redken Color Extend Sun After-Sun Shampoo og Redken Color Extend Sun After-Sun Mask. Begge produkter indeholder Soplexyl som skulle beskytte mod UV ståler, mango olie som giver fugt og ceramider som reparerer håret, mmm de føles og dufter godt! Kan godt mærke at alt det saltvand og sol, gør mit hår endnu mere “tørstigt” :). Jeg sprayer Kérastase Huile Céleste i håret, som indeholder glimmer, solbeskyttelse og macadamia olie, elsker guldglimmer! After sun creme bruger jeg også en masse af, lige nu er det Piz Buin, som jeg køler huden med. Den lette konsistens fugter og trænger hurtigt ind i huden.

6 Kommentarer
 • Åhh jeg vil også anskaffe mig sådan en glimmerspray… det er så smukt 🙂
  – og solprodukter fra Piz Buin… er altså bare de lækreste til kroppen 🙂

  09/07/2013 at 11:53
 • Gitte
  Svar

  Elsker Redken 🙂 lyder lækkert med hårkuren

  10/07/2013 at 10:43
 • Maria Louise
  Svar

  Hvor sjovt, jeg er også vild med Piz buin, duften minder mig om sommer 🙂

  29/07/2013 at 15:39

Post end kommentar