Some Body Shopping

I sidste uge shoppede jeg lidt nyt fra The Body Shop. Jeg manglede en ny duft, og faldt for Mango Body Mist, som dufter dejligt frugtagtigt, lige som jeg kan li’ det :). Da vejret er blevet køligere, bliver mine læber og negle hurtigt tørre, og redningen er negleolie, denne er fyldt med mandelolie og gør neglene fine og blanke. Mmm og læbepomaden med Pink Berry smag, dufter så godt! Og så er jeg også så glad for min nye makeup pung, som jeg fik i “julegave” af Lisbeth Dahl, så fin med fjer broderi på.

12 Kommentarer
 • Stine
  Svar

  Lyder godt med negleolie, min negle flækker og er bare så tørre :(. Måske man skulle prøve den 🙂

  09/10/2012 at 13:33
 • Hvor er den fin den lip balm!
  Tror også jeg skal prøve den negleolie-ting, vil bare ikke have at mine negle knækker hele tiden til vinter!

  09/10/2012 at 14:53
 • Hvad koster de? 🙂

  09/10/2012 at 15:40
 • Ditte Marie
  Svar

  Ved du om der er parabener i bodyshops ting? Fiiin pung 🙂

  10/10/2012 at 09:10
 • Det kunne være jeg lige skulle tage et gik på den der negleolie, mine hænder er håbløse om vinteren 🙂

  – Lise Emilia

  Ps. Man kan lige nu vinde de lækre Jeffrey Campbell Spike, på min blog!
  Hvem ville ikke gerne gå efteråret i møde, i disse lækre hæle??? 🙂
  http://www.liseemilia.dk/2012/09/giveaway-jeffrey-campbell-spike.html

  10/10/2012 at 20:03

Post end kommentar