Sommer, Sol & Bikinis!

hm bikini, hm bikini similisten, similisten sort bikini med sten, hm bikini black with stones, river island flower bikini, river island blomster bikini, Coral 3D poppy embellished bikini top, embellished bikini, hm 2013 swimwear

hm bikini, beyonce hm bikini, H&M for Water, tie dye bikini, turkis tand bikini

hm beyonce for H&M, swimwear 2013 summer hm, sommer hm badetøj, palme bikini, palm print bikini

river island swimwear 2013, river island bikini flowers, coral bikini

Jeg er såå meget klar til sommer og sol! Har fået shoppet en masse bikinier, nu glæder jeg mig bare til at havet bliver varmt nok, til en tur i bølgen blå :). Den sorte med sten på er fra H&M, elsker det dramatiske look! Den koralfarvede med blomster på, er fra River Island, den bliver en af mine favoritter. Den med palme print og tie dye er begge fra H&M. Dem glæder jeg mig også til at hoppe i. Har du fundet en ny bikini til sommerferien? :).

3 Kommentarer
 • De er godt nok flotte 🙂 Jeg har faktisk kun en enkelt fra sidste år. Nu har det ikke lige været første prioritet, og jeg skal heller ikke rejse denne sommer. Men jeg skal da snart på udkig, hvis der altså er nogen tilbage i butikkerne 😉

  05/06/2013 at 15:35
 • Hvor er de bare fine :-). Jeg har ret mange bikinier efterhånden. Formår at købe en eller to .. eller tre hver år ;-). Kunne forestille mig at den koral farvede var vildt lækker på 🙂

  05/06/2013 at 18:16
 • Stinna
  Svar

  Uh den med blomsterne er såå fin 😀

  07/06/2013 at 09:07

Post end kommentar