Sommerfavorit: Matcha Is Latté

grøn te is latte, matcha ice latte, matcha is latte, kold matcha, byoh matcha

Jeg har altid drukket meget grøn te, da min mor er fra Japan og har serveret det derhjemme siden vi var små. Da jeg jeg var til Julie Sandlau event, mødte jeg Michael, som har BYOH. Her fik jeg øjnene op for andre måder at bruge matcha på. Der blev blandt andet serveret en grøn the is latté, som var så lækker! Jeg har siden hen, lavet den næsten dagligt :).

Sådan gør du:

1 lille teskefuld matcha pulver

2-3 dl mælk (du kan også vælge soja eller mandelmælk)

Sød til med lidt vanilje sirup eller stevia

Matcha pulveret røres ud med lidt vand, med et lille piskeris. Jeg fandt sådan en lille elektrisk mælkeskummer, som også er god til det.

Derefter tilsættes mælk, sirup/stevia og isterninger, mums!

Matcha er fyldt med antioxidanter og bliver kaldt den ultimative super food. Næste gang skal jeg prøve at lave grøn te is og chokoladekage. Se flere opskrifter her.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar