Sommerklar med Krill Oil & Juice Complex

vitaviva KRILL OIL, vitavia JUICE COMPLEX, vitaviva helsekost,

KRILL OIL

JUICE COMPLEX

Jeg er glad for at tage vitaminer og kosttilskud og er begyndt på disse fra Vitaviva. Jeg har taget en multi vitaminpille + ekstra D-vitamin, samt fiskeolie i mange år. Lige nu er mine vanlige fiskeolie, skiftet ud med Krill Oil.

Krill Oil stammer fra krebsdyret Krill, også kaldet lystkrebs, som lever i havet omkring Antarktisk. Idet lystkrebsen vokser på havbunden, er Krill olien helt fri for tungmetaller og anses desuden for at optages mere effektivt i kroppen end traditionelle fiskeoliekapsler. Krill oil er en særlig stabil olie i kraft af dens naturlige indhold af både antioxidanter og fosfolipider, der begge beskytter fedtsyrerne mod omdannelse og oxidering. Fosfolipider er det fedt, der vedligeholder vores celler ved at danne en beskyttende hinde omkring hver celle, hvorved det kan blokere for toksiner (giftstoffer) og sygdom. Krill Oil er rig på de essentielle fedtsyre Omega 3, 6 og 9 og indeholder desuden antioxidanterne astaxanthin, vitamin A og vitamin E.

Juice Complex er en blanding af ekstrakter af forskellige røde bær såsom acai, granatæble og goji bær. De er alle rige på vitamin C og vitamin E samt betydelige mængder af calcium, magnesium og folinsyre. Juice Complex indeholder et højt niveau af antioxidanter, der bl.a. kan hjælpe med at beskytte huden og reducere ældningstegn ved at bekæmpe de frie radikaler, der beskadiger hudceller. Den naturlige sammensætning i Juice Complex virker beroligende på betændt hud og opstrammer og toner huden.

Jeg tager to af hver til morgenmaden og føler mig sommerklar! Tager du nogle kosttilskud eller vitaminer? 🙂

Ingen Kommentarer

Post end kommentar