Sommerklar med Mádara & Urtekram

Mádara sculpturing oil, urtekram Brown Sugar body scrub

Brown Sugar body scrub, Mádara sculpturing oil, Mádara anti-cellulite cream, urtekram Lavendel shampoo, urtekram Brown Sugar

madara cream

Er du strandklar? 😀 Jeg har skrubbet og smurt mig ind i diverse lækkerier fra Mádara og Urtekram. I badet elsker jeg at Brown Suger shampoo fra Urtekram. Rørsukkerkrystaller virker beroligende og antiinflammatorisk og sørger for at holde  hovedbunden i balance.

Duften af lavendel er altid dejlig beroligende, og denne lavendel balsam indeholder urteafkog af lavendelblomster og olien fra ægte lavendel. Plus ekstra pleje fra aloe vera, bliver helt salig af duften :).

I badet får kroppen også en tur! Jeg elsker body scrubs og de skønne rørsukkerkrystaller exfoliere blidt huden, fyldt med mandelolie, jojobaolie, broccolifrøolie, lavendelolie og eukalyptusolie! Haps, næsten lige til at spise ;). Og så er de alle økologiske!

Når jeg er kommet ud af badet, så skifter jeg mellem Mádara sculpturing oil og anti-cellulite cream, det er jo bikini sæson. Olien er super lækker og aromatisk med vitaminrige ekstrakter af hyben og byg. Olien opstrammer, toner og forbedrer hudens elasticitet og forebygger strækmærker. Og det kan jo altid bruges ;).

Anti-cellulite creamen indeholder stimulerende ekstrakt af tjørn og hestekastanje kombineret med koffein. Jeg smører den på i cirkelbevægelser, i sær på lårbasserne, som gerne må stimuleres lidt ekstra! Jeg føler mig i hvert fald endnu mere sommerklar, når jeg har plejet min hud og hår.

 

2 Kommentarer
  • Betinna Laust
    Svar

    Jeg elsker også den bodyskrub!

    10/07/2014 at 12:12

Post end kommentar