Sommertur til Ystad Saltsjöbad

Lige nu sidder jeg på en café i København, mens regnen blidt trommer af sted på asfalten. Jeg har lige lidt tid for mig selv, inden jeg skal planlægge næste uges photo shoots og artikler. Det har været nogle fantastiske måneder, og jeg er så glad for alle de gode ting der er sket ✨. Jeg har været så heldig at være i Sverige hele 3 gange inden for de sidste par uger. De to første gange skal i snart høre mere om, det omhandler nemlig arbejde og om at møde en masse spændende mennesker 😍. Denne omgang er måske lidt arbejdsrelateret, det handler nemlig om vores firmatur til dejlige Ystad Saltsjöbad.

Her for nogle dage siden kom jeg hjem efter 24 timer i Ystad, med hele #glowrepeat teamet ‍‍👯👯. Jeg er simpelthen SÅ stolt og glad over de dejlige piger vi har på vores team! Vi er 7 i alt og taler et godt mix af skandinavisk, da vi er en god blanding fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Det kommer der nogen gange nogle ret sjove samtaler ud af, men for det meste går det bra 💙.

Jeg har været af sted en gang før, og var så spændt på at vise pigerne det skønne sted! Det tager lidt over en time at køre fra København til Ystad Saltsjöbad, og vi havde selvfølgelig pakket lidt køresnacks til turen, så vores sommertur allerede gik i gang mens vi kørte af sted 🍸. Vejret havde været lidt skiftende, men vi var så heldige at det klarede op, da vi trillede ind på badehotellet. Vores smukke værelser stod klar, med indbydende bløde senge og en fantastisk udsigt til havet. Der var ikke noget at gøre, vi måtte bare hoppe ud i det! Efter en kold dukkert i bølgen blå, var det mojito-tid og udendørs spa. Der findes så mange fine hjørner og afkroge på Ystad, så man kan altid finde et spot for sig selv 🌊.

Efter en hurtig omklædning, var det tid til middag på den flotte restaurant Port. Jeg elsker god mad, og for mig er en dejlig smagsoplevelse, lige så vigtig som en skøn setting. Og Ystad Saltsjöbad, er altså bare gennemført! Fra væreslerne, til personalet, til spaen og helt bestemt også maden! Mums, efter en lækker 3-retters menu, med blandt andet frisk fisk, nye gulerødder og den bedste glutenfri chokoladekage med karamelliseret popkorn (!) 🍨 var det tid til cocktails! Her blev jeg overrasket over at finde cool bar, med dæmpet belysning, mørke sofaer og lidt old school English vibe over sig. Efter nogle fornemme blomsterdekorerede drinks, var det tid til at putte i de bløde dyner, og falde i søvn til lyden af havet 😴.

Helt morgenfrisk, begav jeg mig ned for at få en morgendukkert, inden morgenmaden. Jeg tror næsten ikke der findes noget bedre for sjælen, end at starte dagen med et kig ud på havet og et dyp. Det var lidt køligt, men dejligt! Bagefter var det tid til den store morgenbuffet med de andre. Der er alt hvad hjertet kan begære, lige fra lav-selv-vaffler, til frisk frugt, croissanter til friske æg og nybagt brød 🍩. Efter morgen forsyningen var det tid til en face-off på Ystad Golfklub! Jeg havde ikke rigtigt prøvet det før, og det havde de fleste af pigerne heller ikke. Vores søde træner var tålmodig og efter et par slag, kunne man godt mærke at man fik lidt bedre tag i det…eller det vil sige indtil man frejdigt slog til, uden at ramme bolden . Jeg kan  i hvert flad sige så meget, at jeg ikke vandt, men sjovt var det ⛳. Det har været så dejligt at være af sted med hele temaet, man kommer ind på hinanden på en helt anden måde. Tusind tak for oplevelsen sammen 👏.

Hvis du har brug for en get-away, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at prøve Ystad Saltsjöbad. Stemningen og stedet er fantastisk, og T og jeg taler allerede om at tage af sted snart igen. Kære Ystad du har mit ❤️.

2 Kommentarer
  • Ih der ser så dejligt ud derovre! Jeg SKAL prøve det en dag 🙂

    06/06/2017 at 08:26

Post end kommentar