#sonynordic15 Middag & mit favorit kamera

odd fellow palæet, sony nordic 15, sony copenhagn event, sony event, denmark sony, sony blogger, sony middag

Sidste onsdags var jeg til lækker middag på Odd Fellow Palæet med Sony. Her fik jeg kigget på spændende nyheder, alt lige fra trådløse højtalere, micro tyndt TV og kameraer. Jeg har faktisk været Sony fan i rigtig mange år :D. Lige siden jeg startede bloggen, har jeg brugt Sony. Udover billeder til bloggen, bruger jeg også kameraet professionelt i forbindelse med mit firma glow:repeat®.

I glow, laver vi blandt andet visuals, film og billeder til vores kunder. Jeg går meget op i at billederne på de forskellige sociale medier vi håndtere, er flotte. De skal se proff. ud og ramme brandets ånd, stil og flavour. Og så elsker jeg at tage billeder!

Min model er Sony Nex-5R, og jeg er meget glad for det. Forneden kan du se nogle af de billeder jeg har skudt med det. Efterfølgende jeg har lige justeret lidt på dem i PhotoShop og voilá :). Jeg har også købt et nyt video kamera, som jeg glæder mig til at komme i gang med.

sony nex5, mediebureau glow repeat, dansk mediebureau, dansk produkt photo bureau, pantone kop, spangsberg flødeboller

visuals til sociale medier, photos til sociale medier, billeder til sociale medier, pilgrim smykker, pink læbestift,

ghd scandinavia, ghd børste, contouring kit, fashion brand, mode livsstil mediebureau, social marketing bureau, social medie agency københavn, social media bureau københavn, blogger bureau denmark norway sweden

mediebureau københavn, mediebureau denmark, tina lund, mai manniche, horses for luck, sony nex-5 kamera, sony kamera, social media bureau københavn, denmark pr agency fashion beauty life style, pr bureau københavn

starbucks københavn, starbucks københavn, visuals agency copenhagen, visual agency copenhagen, photo bureau copenhagen

ghd visuals, mediebureau, dansk medie og reklame bureau, pr bureau københavn livsstil mode skønhed

 

Ingen Kommentarer

Post end kommentar