Sportstøj og silkeunderkjoler Fra Hunkemöller

Reklame

Du kender garenteret Hunkemöller for deres fine undertøj . Vidste du fx at de også laver lækkert sportstøj? ‍🏃 Jeg elsker at træne og kombinerer løb, styrketræning og reformer, 3 gange om ugen. For mig er det vigtigt at mit fitness wear sidder til og får mig til at føler mig endnu mere sporty! Derfor er jeg meget begejstret for mit nye sportssæt fra Hunkemöller 💪.  De høje sportsleggings strammer ind og er mega behagelig på, og så er jeg vild med cut-out mønstret på siden❣️. Det samme gælder sports-bh’en! Den sidder flot og giver god støtte, når jeg fx løber. Jeg er vild med at det matcher og den gode pris. Jeg bruger størrelse M i begge dele. Du finder HKMX høje sportsleggings her og HKMX sports-bh med høj hals level 2. Jeg har allerede kig på et pudderfarvet sæt + nogle mega cool sneakers de har lavet i samarbejde med FILA!

Når jeg ikke er i mit træningstøj eller dagens outfit, så er det natkjoler jeg befinder mig bedst i 👘. Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg sovet i natkjoler. Jeg har efterhånden en ret stor kollektion der hjemme ☺️. Det er bare dejligt at hoppe i en natkjole, efter dagens strabadser og stadig føle sig fin. Jeg faldt med det samme for denne silke sag fra Hunkemöller, som også har et stort udvalg af nattøj og natkjoler. Den er lavet af 100% silke og farven er bare perfekt 😍.  Der findes også en matchede silke kimono som jeg overvejer .

Jeg er nysgerrig, fortæl endelig hvad du træner og sover i? 😏

1Kommentar
  • Birgitte Leander
    Svar

    Natkjolen ser pæn ud! Sover dog mest i en t-shirt, men måske man skulle upgrade (:

    16/04/2019 at 10:02

Post end kommentar