Spraytan hos Tanning Danmark

christines beauty bog, Høj & Heindorf Klinikken

Spray tan hos Tanning Danmark, før og efter spraytan, før og efter spray tan, my tan, spraytan københavn, before and after spray tan, fake tan, tanning danmark

my tan, my tan booth, tanning danmark spraytan

Høj & Heindorf Klinikken negle, Høj & Heindorf Klinikken tan

lyskugle

tan, spray tan, spray tan københavn k, før og efter tan,

Høj & Heindorf Klinikken ligger i Store Kongensgade 10

my tan produkter, my tan products

spraytan af tanning danmark

Inden jeg skulle til Danish Beauty Award, var jeg på besøg hos Høj & Heindorf Klinikken, som har Tanning Danmark spraytans! Jeg var nemlig gået hen og blevet lidt bleg, og havde ikke haft tid til at nyde påskesolen så meget. Heldigvis havde søde Signe en tid til at spraye mig brun, inden jeg skulle i galakjolen :). Jeg havde aldrig prøvet det før, så var spændt på resultatet!

Signe var super dygtig og det tog ikke længe, før at hun havde sprayet hele kroppen brun. Man vælger selv om man vil være hel nøgen eller beholde underbukserne på, jeg valgte det sidste. Og wow en forskel, det lignede at jeg stadig havde (hvide) underbukser på bagefter ;).

Man kan se en del af farven med det samme, og hen over de næste 6 timer udvikler den sig endnu mere. Jeg hoppede hjem i seng og næste morgen gik jeg i bad, fugtede huden med bodylotion og så var jeg klar til DBA! Her en uge efter er der stadig en fin kulør, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal prøve det. Fantastisk hvis du f.eks. skal til en stor fest, bryllup eller gerne vil have brune ben, inden du hopper i sommerkjolen. Du kan booke en tid her og det koster 250 kr. Har du prøvet en spraytan før? :).

6 Kommentarer
 • Det skal jeg da inden Kreta! Og god pris hva! Du ser såååå smuk ud! As always.

  05/05/2014 at 09:26
 • Hvor ser det godt ud! 🙂
  Måske man skulle kaste sig ud i det, det ville i hvert fald pynte på mine blege stænger ;b

  Pernille

  05/05/2014 at 16:50
 • Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  07/05/2014 at 07:12

Post end kommentar