Street Style Series Vol. 1 #lumiabootcamp

latinerkvateret københavn k, hipster stil

sunset copenhagen, solnedgang københavn

aja9

hipster pige, københavn street style, lumia nokia mobil

sunset, lys billede, nokia mobil, nokia billeder

smuk hipster pige, blogger hipster

Som jeg fortalte i går, så har jeg været ude og street style, med min nye Nokia Lumia 1020! Det blev til denne lille serie, med denne smukke hipster pige :). Jeg prøvede lidt forskellige baggrunde og legede lidt med lysindfaldet.

Kameraet i telefonen er super nemt at bruge og jeg er virkelig glad for kvaliteten af billederne. Jeg kan faktisk ikke se forskel på mit dyre digital kamera og Lumia’s kamera. Der findes også forskellige redigeringsmuligheder, jeg brugte det som fulgte med for at justere farverne lidt. Jeg begiver mig snart ud igen i Københavns gader og stræder, for at tage lidt flere billeder :D.

8 Kommentarer
 • Jeanette K.
  Svar

  Wow flotte billeder!

  09/01/2014 at 15:08
 • Maja
  Svar

  Det ser virkelig flot ud kvaliteten, min mobil kan bare slet ikke tage gode billeder

  09/01/2014 at 16:31
 • F. Kristensen
  Svar

  Det første billede er virkelig cool (:

  10/01/2014 at 19:09
 • Fine billeder – ved du hvor jakken er fra? 🙂

  11/01/2014 at 19:21

Post end kommentar