Sugaring hos Tine Alexandra

Jeg mødte Tine Alexandra til networking dinner sidste år, og det er altid dejligt at møde søde ladies i skønhedsbranchen :). Den 1. marts åbner Tine sin egen klinik i Charlottehaven på Østerbro. Og for 2 uger siden havde hun inviteret mig på en omgang sugaring, som er hårfjerning med sukker. Jeg var ret spændt på at prøve det!

Det ligner at der bliver gjort klar til en omgang bolsjer, men det fine sukker rulles på huden og trækkes hurtigt af, og jeg skal love for at det er effektivt! Tine laver sugaring på hele kroppen, så hvis du er “modig” kan du nuppe en brazillian, armene, eller der hvor du ønsker. Jeg nøjes dog med læggene og selv to uger efter min behandling, er mine ben stadig bløde og fine. Desuden kan du også få ansigtsbehandlinger, farvet bryn og vipper m.m.

Du kan se mere om Klinik Tine Alexandra her og du er også inviteret et åbningsevent fredag d. 9. marts mellem kl-15-19. Der vil være lækker mad, sushi, bobler og mulighed for at vinde lækre gaver. Tilmeld dig her: klinik.booking@gmail.com. Jeg står i hvert fald klar ved boblerne :).

bloglovin

10 Kommentarer
 • Kult! Gjorde det ont? Jag såg det på skönhetsmässan här i Oslo och det var rätt fashinerande att se ^^

  28/02/2012 at 18:54
 • Jeg vil SÅ gerne prøve, men uh jeg er bange for smerten.. 🙂 Hvor langt/kort skal håret være når man “får” sugaring?

  29/02/2012 at 08:13
  • Hårene skal være ca ½ cm, for det bedste resultat, så det er en god ide at trimme dem inden.

   Første gang man skal have lavet en brazil, bliver der afsat ekstra tid, husk blot at oplyse det når du booker.

   Overholder man sine tider fremover, gør det generelt mindre og mindre ondt. Mange oplever også at færre hår vokser ud igen, og at de bliver finere.

   I er altid velkomne til at ring og få en snak omkring det.
   Det kan være rart at tale med den der udfører behandlingen først, så man føler sig tryg.

   🙂

   29/02/2012 at 10:38
   • Dejligt at høre Emilie. Som du har skrevet, så går det kvikt. så det er hurtigt overstået. Det er slet ikke så slemt, det er mere tanken der kan virke skræmmende 🙂

    29/02/2012 at 10:58
 • Jeg skal ind til Tine imorgen, og have ordnet benen. Jeg overvejer lidt at få ordnet armene også.. men nu ser vi lige hvor meget jeg hyler over benene først 🙂

  29/02/2012 at 08:23
   • Det var jo slet ikke farligt ! 🙂 Det er præcis som du siger Emilie et lille niv nu og da, that’s all 🙂

    01/03/2012 at 13:25
 • that sounds like a great treatment.

  Stop by & enter my Vedette giveaway!

  29/02/2012 at 19:14

Post end kommentar