Sundhed, Sanex & Orangeriet

Jeg går meget op i sund og lækker kost. At få de rigtige vitaminer, sunde fedtstoffer, fibre og masser af grønt :D. Derfor troppede jeg glad op, til et lille intimt event, som Sanex stod for, på Orangeriet. Her var der dækket op med masser af sundhed! Smoothies, kanapéer med fisk, mandler og øko juice, mums.  Imens fortalte diætisten Stine Junge, om hvor vigtigt det er at spise varieret, og ikke kun følge de kosttrends der lige er hotte nu.

Især fed fisk som indeholder de super sunde omega-3 fedtsyrer. De sunde fedtstoffer gavner huden og hjælper, hvis man f. eks døjer med tør hud om vinteren. Jeg spiser selv laks, makrel og tager dagligt fiskepiller. Andre gode kilder til det sunde fedt er bl.a. nødder, mandler, avocado og havtorn!

Det er vildt at tænke på at huden er kroppens største organ. Ca. 3,6 kilo hud og hver dag arbejder 300 millioner hudceller for at holde huden sund. Ikke et under at den skal plejes indefra og ud :).  Vi var heldig at få en kæmpe goodiebag med hjem, mindst 3 liter Sanex showergel, som nu flittigt bliver brugt i badet.  Showergel’en har en pH-værdi på 4,7, nøjagtigt som ens egen hud har. Yummy, havtorn marmelade smager godt, skulle jeg hilse og sige ;).

3 Kommentarer
  • Det lyder som et spændende arrangement. Og hvor ser maden lækker ud 🙂

    28/01/2013 at 12:27
  • Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg har faktisk bestilt bord på Orangeriet til Copenhagen Dinning week, nu glæder jeg mig endnu mere!

    28/01/2013 at 13:58
  • Årh det ser ud til at have været et rigtig lækkert og interessant event! 😀

    28/01/2013 at 14:02

Post end kommentar