Sundhedstip @ Opskrift: Protein Muffins

protein muffins, healthy protein, opskrift æggehvide muffins, sunde muffins, slanke muffins, opskrift proteiner

spinat æggehvider kylling opskrift, protein muffins eggwhites, sunhed blog, madblogger, sundhedsblogger, diet blogger, diæt blog

Jeg husker ikke altid at få protein nok, og i forhold til træning er det jo vigtigt at få nok :). Jeg faldt over opskriften på instragram hos dygtige Cecilie Lind. Jeg har lavet en lille smule om på den, så der i alt bliver til 12 mini muffins!

Opskrift:

2 æg

5-6 æggehvider

1 håndfuld spinat eller broccoli

100-150 gram kylling eller skinke (Jeg plejer at bruge en pakke færdig fedtfattig kyllingstykker fra Fakta)

1 rødløg

2 tomater

Salt, peber, chili eller de krydderier du kan li’.

Jeg har to muffin silikoneforme, som i alt giver 12 muffins. Alle ingredienserne blandes sammen og puttes i formene. De bages ved 200 grader i ca. 25 min. Jeg synes de smager bedst kolde :). De er nemme at have med, du får en masse protein og de mætter godt. Der er ca. 45 kalorier i en muffin eller mini æggekage, kan man vidst nærmere kalde det. Håber i kan bruge tippet til en sund januar :D.

6 Kommentarer
 • mums, de ser lækre ud. Har på et tidspunkt lavet nogle lignende 🙂

  06/01/2014 at 11:42
 • Åhhh de ser gode ud – jeg vil prøve at lave en vegetar-version i weekenden!

  06/01/2014 at 19:46
 • Stinna
  Svar

  Mmm de ser gode ud! Har du prøvet med brokoli i?

  07/01/2014 at 12:23

Post end kommentar