Tandbørstning med ny APP & Oral-B

oral-b, bran tandbørste, oral b pro 7000

SmartSeries Pro 7000 oral b, oral b SmartSeries Pro 7000 tandbørste, oral b app

elektrisk tandbørste oral b, oral b app

oral p app

I dag starter jeg en ny tandbørste rutine! I samarbejde med Oral-B, glæder jeg mig til at teste den helt nye elektriske tandbørste, SmartSeries Pro 7000! Jeg er lidt gadget geeky og elsker at teste nye sjove teknologiske wonders :).

For det er ikke bare en helt almindelig elektrisk tandbørste, der følger nemlig en app med så man kan se og forbedre sin tandbørstning. Via Bluetooth connecter den din smartphone til tandbørsten og kommer med real time feed back og underholdning, mens du er i gang :). Tandbørsten en har 7 features, blandt andet Whitening, Massage og Tongue Cleaning.

Selve børstehovederne kan skiftes og varieres, på min er der Oral-B’s premium børstehovede – CrossAction –  som gerne skulle fjerne op til 100 % mere plak vs. en almindelig manuel tandbørste.

Jeg er spændt på at se om jeg kan forbedre min tandbørstning ved hjælp af tandbørsten og app’en! App’en kommer blandt andet også med påmindelser om at benytte tandtråd, alarmerer, hvis der børstes for hårdt, og siger til når der skal skiftes børstehoved. I sidste ende fører dette forhåbentlig til en mindre regning hos tandlægen ved næste tandtjek :D. I hope so! Vi døjer sikkert alle med “problemområder”, for mig er det de to bagerste tænder i over munden i venstre side, jeg glæder mig til at se hvad app’en siger gennem forløbet, stay tuned!

 

I samarbejde med Oral-B

 

3 Kommentarer
 • Hvor smart – jeg har en gammel Oral B fætter, den virker stadig, men er slet ikke så smart. Vi bruger den alle 3 derhjemme, sønnen gider ikke have børstet tænder, så jeg kan nå alle tænder på 30 sek og sende ham i seng med god samvittighed 🙂

  06/10/2014 at 11:58
 • Malene Kjær
  Svar

  FIne billeder 😀 Lyder sjovt med den app!

  07/10/2014 at 13:50
 • Simone
  Svar

  Flotte billeder. Jeg har også problemer med mine visdomstænder, så træls..

  14/10/2014 at 13:22

Post end kommentar