Tillykke til Pudderdåserne

I fredags var jeg så heldig at være med til at fejre de skønne dåsers 4 års fødselsdag, med en lækker produktnyhed! Nemlig A-serum, som indeholder A-vitamin – til kamp mod rynker og fine linjer. Jeg har længe været nysgerrig på at prøve A-vitamin cremer, men har ikke turde kaste mig ud i det før, da jeg har sart hud. Men når man er gode venner med Helene, som også har sart ud og er ekspert på området, så er det på tide at prøve.

Pudderdåsernes A-serum kommer i to versioner, en med 2% Granactive Retinoid og en med 5% Granactive Retinoid. På den måde kan man starte med 2% og vende huden til A-vitamin, og langsomt trappe op til 5%. Og det vilde er, at det skulle give resultater efter 14 dage! I kan læse mere om det hos dåserne her.

Jeg glæder mig til at prøve! Min kæreste og jeg bruger allerede Pudderdåsernes Anti-Age creme, som jeg virkelig kan anbefale. Den både fugter huden godt, og så er jeg fan af at alle produkterne er 100 % fri for parfume – dejligt når man har sart ud.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar