Træning på ferien

sporty, træning i grækenland, løb

kæmpe vandmelon, sund snack på ferie

evening run greece, løb træning

plakias, ecco biom, running in Greece, løb grækenland

sund og slank på ferie, træning ferie, tips træning

ocean greece, det græske hav

Jeg har altid været glad for at træne, men har aldrig trænet på en ferie før nu! Jeg havde pakket mine løbesko og træningstøjet med, i min back pack.  At løbe i den skønne natur var en helt ny oplevelse og hårdt i forhold til at løbe på et løbebånd. Det er jo mega varmt i Grækenland, så det blev enten gjort tidligt om morgen eller om aftenen, da det var lidt køligere. Udover løb var det mavetræning og svømning, det var godt for min lille rastløse sjæl at være så aktiv :). Jeg er blevet inspireret til at løbe af Gitte fra Altid-Slank, som har hjulpet mig en masse med kost! Selv om der selvfølgelig også skal være plads til is, god ost og kage på ferien, så valgte jeg f.eks. at tage meloner med på stranden, de både slukkede tørsten og fyldte i maven, i stedet for butterdejs snacks. Maden i Grækenland er heldigvis fyldt med salater, fisk, grillet kylling og frugt, så det blev spist en masse af. Resultatet er i hvert fald at jeg føler mig stærk og sund efter 3 ugers ferie :D.

4 Kommentarer
 • Godt til dig 😉
  Jeg elsker at træne, når jeg er på ferie… det bliver tit på en hel anden form end jeg plejer, men også med mere gå-på-mod… det er jo næsten som bonus.. da man jo ellers bare ville holde fri.
  Netop løbeture på ferier i udlandet er rigtig fedt, så får man også set mere af det område, man er i.

  31/07/2014 at 07:40
 • Jeg skal også have mine løbesko med på ferie i år, jeg skal ind i en god rytme, så hvorfor ikke starte på ferien 🙂
  Super skønne billeder.

  31/07/2014 at 10:26
 • I’m so glad I came across your blog, it’s totally cool! I’m going to Denmark soon to study, so I’m happy I found a really fab Danish blog 🙂
  I also have a blog, so stop by some time if you want:
  http://www.fashionintheair.com

  Have a nice day!
  xoxo Sienna

  31/07/2014 at 12:53
 • Ville helt ønske nu, at jeg havde pakket mit løbetøj og taget det med på camping – men jeg satser på at vende stærkt tilbage med træningen og sund mad når jeg kommer hjem igen, hehe.

  31/07/2014 at 13:32

Post end kommentar