Turbanhat & Lange Rober

munthe Nawala dress, Nawala' kjole, munthe kjole, blogger outfit

Nawala munthe kjole, munthe black dress, turban, hm taske, deichmann sandaler

hm slangeprint taske,snake print bag H&M

karen blixen hatt, fashion blogger copenhagen, modeblogger københavn, turban hat hm, dolce gabbana solbriller, outfit,

turbanhat, karen blixen turbanhat, turban hat, dolce gabbana solbriller, d&g sun glasses, turban,

outfit, modeblog, dansk modeblog, danish fashion blog, mode outfit

Photos by Sell Photography

Dress: Munthe – Turban Hat & Bag: H&M – Sunnies: Dolce & Gabbana – Sandals: Deichmann

Jeg er vild med min nye kjole fra Munthe! Så vild at jeg også har fået den i hvid :). Den kan bruges både som kjole eller cardigan. Her har jeg stylet den med en turbanhat og flatform sandaler, perfekt til en casual frokost date. Et hint af farve i form af min lille taske og lidt bling på solbrillerne fra Dolce & Gabbana.

1Kommentar

Post end kommentar