Ugen der gik…Mr. Grey, Magisk Koncert & Spændende Møder

sunset

Jeg elsker virkelig vores nye lokaler ved Landgreven! Der er en kæmpe tagterrasse med udsigt over hele København, glæder mig til at holder sommerfester deroppe :D.

beauty klubben, skønhedsunivers, skønhedsforum, dansk community, dansk skønhedsforum

Vi har også lige åbnet for et dansk og et svensk beauty forum! Her kan du mingle med andre medlemmer, diskutere skønhed – hvad virker og hvad virker ikke, samt vinde gaver og meget mere! Se det danske her: beautyklubben.dk og det svenske her: beautyklubben.se.

coffee, instax, fujifilm, polaroid billede, polaroid picture, latte, selvstændig kvinde

Jeg har haft helt vildt mange spændende møder!! Og denne uge er fyldt med endnu flere :D. Vi kan virkelig mærke at der er en stor efterspørgelse på Social Marketing i vores nye firma glow:repeat. glow:repeat® er en del af en stille revolution indenfor marketing, der skaber fællesskaber, followers, spotter trends, og bygger varige relationer mellem forbrugere og brands på en måde verden aldrig har set før. Jeg glæder mig til at dele alle de gode nyheder med jer!

black dress, 50 shades of grey, gallapremiere på 50 Shades of Grey københavn, gala premiere 50 Shades of Grey copenhagen

Jeg var sammen med alle mine glow:repeat & Beauty Academy CPH piger til gallapremiere på 50 Shades of Grey. Lad mig sige det såden, jeg var mere #onfire end filmen hahah, forklaring følger i morgen ^_^.

friis og co, fr//s, leopard taske, leopard pung, leopard makeup pung, friis taske, friis leopard clutch

En del af mit arbejde er at tage billeder og skabe en visuel identitet for brands, det er virkelig noget jeg elsker! Her er det for min kunde FR//S, som har nogle virkelige lækre sko og tasker! Jeg er jo vild med leopard, og tasken er helt perfekt til makeup og en aften ude.

olafur arnalds, dr koncerthus, olafur arnalds københavn

I fredags havde min dejlige kæreste inviteret mig til en pre-Valentine’s date! Vi var inde og se Ólafur Arnalds i DR’s Koncerthus og wauw han er helt fantastisk! Min kæreste faldt tilfældigt over albummet “For now I´m winter” og vi har hørt det mens vi har arbejdet lange aftner inde på kontoret. Musikken er filmisk, blandt med klassisk og rytmer, fyldt med sjæl! Det var bare så fedt at se at salen var helt fyldt og der var bare noget magisk over koncerten.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar