Update hos Altid-Slank – 32 cm er væk!

altid-slank, løbetøj, altid slank tøj, fitness blog københavn, fitness blog danmark, lifestyle fitness

Jeg kan godt mærke at min krop er i forandring. Tøjet sidder anderledes og der er røget en del cm siden jeg startede hos Gitte fra Altid-Slank. Nemlig 32 cm :D. Min kost består rigtig meget af frugt, grønt og nødder og lidt protein. Og selvfølgelig træning! Gitte siger at hvis man vil vedlige holde sin form skal man træne 2-3 gange om ugen, hvis man gerne vil ændre kroppen skal man træne 4-5 gange om ugen. Jeg når op på 4 gange i løbet af en uge, selv om mit job er krævende, står jeg op omkring kl. 6, og tager et morgen hold i Fitnessdk, inden jeg smutter på mit kontor. Jeg prøver også på at løbe lidt, men er ikke kommet så meget i gang med det endnu. Nogen der har nogle gode løbe tips? Jeg skal til et træningsevent om nogle uger, som Gitte holder sammen med nogle andre trænere, der skal vi også løbe, det er jeg ret spændt på!

Jeg er rigtig glad for kostomlægningen! Jeg har det meget bedre i kroppen og kan virkelig anbefale at få et kig på kosten. Jeg troede ellers jeg var ok sund, men det har virkelig været en øjenåbner. Vi tester og tweaker stadig på min kostplan, da jeg er utrolig følsom overfor at ophobe væske i kroppen. Det er nemlig meget forskelligt hvordan vores kroppe reagere, så det er ikke sikkert at min kostplan virker på f.eks. min veninde og omvendt. Sig til hvis du har nogle spørgsmål, næste update kommer i næste uge!

14 Kommentarer
 • SÅ flot .. <3

  Åh kunne være jeg skulle få lagt min kost.
  Jeg taber mig overhovedet ikke lige nu, har skåret, brød, smør, kartofler, pasta og ris helt væk og træner 2-4 gange om ugen. Er ved at blive sindssyg!

  / Liselotte

  12/05/2014 at 10:01
 • Det er simpelthen så fantastisk flot et resultat! 🙂 You go girl!

  12/05/2014 at 10:33
 • Julie
  Svar

  Ajjj hvor er det bare godt gået, søde Emilie!! Må man snart se et før/efter billede – så kan man jo rigtigt se den store forandring 🙂

  12/05/2014 at 10:44
 • Hvor er det vildt smukke! Du er bare så sej og inspirerende 🙂

  12/05/2014 at 17:20
 • Hvor. Er. Det. SINDSYGT!!!!!!! Du har altid set blændende ud men det her er jo crazy!

  12/05/2014 at 21:53
 • FLOT!

  er selv begyndt at løbe i foråret, og løber ca. 5 km i varieret terræn langs havet og i skoven, og her er opsat et træningsanlæg med udsigt over Århus bugten. Et super skønt område at træne i. 🙂

  løber 2 gange i ugen, og svømmer 2 gange i ugen, og så træner jeg core 4 gange i ugen hjemme på stuegulvet som en god basis, og så spiser jeg en god varieret kost.

  Smil Lene. :0))

  13/05/2014 at 10:56
 • Hvor er det flot søde! Ja, jeg kan altså slet ikke se det på dig. Synes du har haft en flot krop, alt den tid, jeg har kendt dig 🙂 Men det er jo altid rart, når man selv kan mærke det på kroppen, tøjet, humøret etc. 🙂 Dejligt at se dig i går 🙂

  16/05/2014 at 21:21

Post end kommentar