Update hos Altid-Slank – MK Olie & Rabat på Forløb

mk olie, slank med mk olie, MK Olie Kvinder, MK Aronia juice

wolford smoothie, froosh smoothie

fitnessdk, fit, workout, fitness blogger, fitnessdk, sportswear, sporty girl, altid slank

gøntsagsjuice, mango juice

I sidste uge var jeg på besøg igen hos Gitte fra Altid-Slank. Jeg havde taget lidt muskelmasse på, men desværre også lidt væske på igen. Jeg havde siden sidst, begyndt at drikke lidt kaffe igen med mælk, dog uden sødemiddel, men siden jeg reagere så kraftigt overfor kunstige sødemidler, kan koffein også have en indvirkning på at min krop holder på for meget væske.

Derfor har Gitte sat mig på detox! I hele sidste uge og denne uge har jeg levet af grøntsager, frugt og nødder, samt testet MK olie & aroniajuice og Basica. MK olien er en blanding af  økologiske frøekstrakter og indeholder sortkommen, hybenkerne, natlys, sesam og hørfrø. Olien hjælper med til en god fordøjelse og har en beskyttende og kan have en og opstrammende virkning på huden og giver et vigtigt bidrag til en balanceret indtagelse af essentielle fedtsyrer. MK Aronia juice indeholder en masse antioxidanter. Skulle hjælpe mod den søde tand, og give smuk hud. Blandes med MK olien, et et shot. Jeg tager det morgen og aften.

Basica kan være med til at afhjælpe ophobede væske og affaldsstoffer, noget jeg i sær har brug for! Basica indeholder en masse livsvigtige mineraler og sprostoffer i sammen mængde som i økologisk dyrkede frugt og grøntsager. Basica er med til at forbygge mangel på mineralstoffer og understøtter dit naturlige stofskifte- og fordøjelses-funktioner. Jeg har taget det i min juice to gange dagligt.

Og det har virkelig hjulpet på min lyst til søde sager! Jeg plejer ellers altid at have lyst til kage i løbet af eftermiddagen og i weekenderne. Selv her i påsken har jeg været standhaftig og spist mine salater og olier :). Jeg er spændt på at få målt resultatet hos Gitte i næste uge! Jeg kan i hvert fald mærke en forskel, min krop har det skønt og selv om det har været en lidt stresset periode, med en masse arbejde, har det været ok, da jeg har følt mig stærk og min krop har fået et boost.

Få rabat på et “slank dig nu forløb”.

Kunne du også tænke dig at blive vejledt af Gitte? Så kan du få rabat på et 6 ugers forløb. Book inden d. 1. maj og få det til 1500,- i stedet for 1900,- Se mere her. Du skal blot sige at du har læst om det på min blog :).

Næste update kommer i næste uge!

DK-ghd

7 Kommentarer
 • Ejj jeg er ret fristet af det tilbud, men øv bor ikke i københavn 🙁

  23/04/2014 at 18:27
 • Carina
  Svar

  Hvordan smager de der olier?

  23/04/2014 at 22:54
 • Gitte Nielsen
  Svar

  Ih så spændende at følge din rejse! Kendte ikke til basica, men det lyder ret godt, du må lige sige til hvordan du synes det virker :o)

  24/04/2014 at 12:26
 • Gülsen Filikci
  Svar

  Jeg har læst om Slank dig nu forløb på din blok, hvor du giver et tilbud på 1500kr.
  Jeg er meget interesseret da jeg gerne vil omlægge min kost grundet for mange søde sager i løbet af en dag. Jeg for halvandet år siden fik jeg mit tredje barn og tog 33 kg på. Jeg mangler de sidste 10 kg som jeg ikke kan komme af med. Jeg vejer 72 og er 172 cm.
  Jeg håber på en tid hos dig således at jeg kan få en sundere livstilnog være et forbillede for mine børn med mine sunde og fornuftige spisevaner.
  Mange hilsner
  Gülsen Filikci

  25/04/2014 at 23:03

Post end kommentar