Urban Chic – River Island

river island, river island blogger, københavn river island, Brown leopard print leather duffle bag,Blue stripe mon belle linen t-shirt, Dark red chunky knitted hat, Pink leather-look pencil skirt, Black cut out block heel snake ankle boots

Find it here: HatT-shirtSkirtBagBoots

Forleden sad jeg og browsede rundt på River Island, og fandt dette sæt, som godt måtte hænge i min garderobe ❤. Jeg har længe ledt efter en lyserød pencil nederdel og denne her er bare super fin! Til hverdag ville jeg style den som på collagen. En casual t-shirt, cool boots og en fin leo taske. Til fest en cropped top, turkise hæle og en guld clutch :D. Jeg skal snart til møder i UK, så hvis jeg ikke når at klikke det hele hjem inden, skal jeg helt sikkert forbi River Island!

4 Kommentarer
  • Jeg er vild med de ting du har udvalgt 🙂

    30/01/2014 at 10:32
  • Dorte
    Svar

    De støvler har jeg lige klikket hjem 😉

    04/02/2014 at 19:02

Post end kommentar