Veet Easy Wax System

Jeg skulle lige tage mod til mig, da jeg skulle teste Veet’s nye Easy Wax System, havde nemlig aldrig selv prøvet at lave en voksbehandling derhjemme. Produktet består af en applikator og vokspatroner, en til benene og en som kan anvendes i bikinilinjen og under armene. Den puttes i applikatoren, som automatisk varmer voksen til den helt rigtige temperatur. Efter 20 minutter er voksen klar, så jeg smuttede lige i bad inden.

Herefter smøres den girly lyserøde voks i et tyndt lag på benene, den føles ikke for varm og er nem at rulle på. Derefter lægges en af de medfølgende strips på – og så skulle jeg lige trække vejret dybt – inden den hurtigt trækkes af! Og yay det gjorde ikke ondt, i hvert fald ikke som jeg troede :). Resultatet var super fint, den fjernede alle hårene og bagefter tørres eventuelle voksrester af med nogle medfølgende vådservietter, som også plejer huden. Nu er mine ben klr til sommer! Applikatoren koster 349,- og vokspatronerne 99,-.

9 Kommentarer
 • Gitte J
  Svar

  Smart! Overvejer at springe ud i det her til sommer, med at vokse benene 🙂

  24/05/2012 at 08:40
 • Det var smart! Er virkelig en tøs hvad angår smerte, så jeg tør ikke i frygt for det gør alt for ondt 🙂

  24/05/2012 at 09:00
 • Smart! Voks på benene fungere bare aldrig for mig, ved ikke hvad der sker for mine hår, men de knækker altid, lige meget hvad end jeg prøver. Så det må blive skraberen fra nu af :O)

  Btw fint indlæg :O)

  <3
  Pia Sabine

  24/05/2012 at 09:45
 • Smart! Jeg har tit brugt veets voks strips (dem man bare skal varme i hånden – også smart)
  Hvor meget er der til i én patron?

  24/05/2012 at 12:37
 • Hvor er det genialt med rullen 🙂 Smart 🙂

  26/05/2012 at 20:08

Post end kommentar