Vegesentials Detox 3. Dag

juciedetox, Vegesentials, Vegesentials juice, Vegesentials detox, Vegesentials juciekur

Vegesentials jucie detox kur, Vegesentials blogger detox kur juice, Vegesentials københavn, Vegesentials denmark, Vegesentials jucie detox blog

Som i måske har set på insta, så gik jeg i gang med juicedetox i lørdags! I dag er det 3. dag af i alt 4 dage kun på Vegesentials juice. Jeg opdagede mærket da jeg var i UK sidste år, og blev så glad da jeg så at det var kommet til Danmark :D. Jeg indtager 4 x 750 ml juice om dagen, plus fiskepiller og en vitaminpille.

Hvorfor juicedetox?

Jeg har aldrig prøvet det før, men efter nogle stressende måneder, med opstart af nyt firma, lidt for mange cupcakes og champagner, føler jeg et behov for en clean start! Jeg gør det for at få renset ud i systemet og blive fyldt med god energi.

Vegesentials

100% raw juice – halv frugt, halv grønt!

Koldpresset pasteurisering
Vitaminer og mineraler er intakt
Ingen farve-og tilsætningsstoffer
Ingen tilsat sukker
Ingen genmodificering

Nu er jeg halvvejs og vil lige fortælle om de to første dage:

Dag 1.

Starter dagen med at drikke en hel orangejuice, mums den samger så godt! Så er det tidligt ind på mit kontor, da vi har to makeovers. Da de er blevet gjort fine, drikker jeg endnu en juice og gør klar til at de søde blogger mummys fra PetitPodium kommer til Ladies Night! Jeg modstår fine cupcakes og champagner og drikker en juice undervejs – kan godt mærke at jeg er lidt træt i hovedet…føler mig faktisk lidt ved siden af mig selv. Det er selvfølgelig en kombination af ingen mad, men helt sikkert også fordi jeg ikke fået min sædvanelige morgenkaffe, ingen sukker og fedt. Og en begynder fejl,  har total glemt at drikke nok vand, da jeg ikke er særlig tørstig p.g.a. al juicen. Så jeg går i seng med lidt hovedpine.

Dag 2.

Vågner med hovedpine ;p, men den går heldigvis væk da jeg drikker en grønjuice og cykler en tur i det blå! Køber en masse danskvand, så jeg husker at få drukket nok vand, det smager lidt bedre når det bobler. Køber også urtete, så jeg kan “hygge” mig med noget om aftenen. Jeg kan godt mærke at jeg er træt i dag, heldigvis er det søndag, og selv om jeg plejer at arbejde, holder jeg fri og bare slapper af. Får drukket alt min juice og har det godt i kroppen.

I dag mandag, er jeg i gang med den 3. dag. Startede morgen med juice og pilates, det var dejligt! Resten af updaten kommer i løbet af ugen! Er der nogen af jer der har prøvet at juicedetoxe? :).

5 Kommentarer
 • Freja T
  Svar

  Bliver du ikke vildt sulten? 🙂 Lyder ellers ret spændende, ved bare ikke om jeg ville kunne klare det.

  09/02/2015 at 16:10
 • Uh fedt at læse om (: Har godt set de der juice i Irma, men har ikke fået købt dem, da jeg synes de er lidt dyre. Glæder mig til at læse slut resultatet.

  09/02/2015 at 16:14

Post end kommentar