Vegesentials Juice Detox

Vegesentials Juice Detox, juicekur, juicedetox, juice detox 4 dage, juice detox 4 days, Vegesentials Juice,

Vegesentials orange juice, Vegesentials

Vegesentials grøn juice, Vegesentials green juice

Vegesentials rød juice, Vegesentials red juice, Vegesentials rødbedejuice

Yes så kom jeg igennem 4 dage på Vegesentials juice! Du kan læse om de to første dage lige her.

Dag 3.

Det anbefales ikke at dyrke hård motion, mens man er på juice detox, men jeg tænker at en stille og rolig pilates time ville være ok. Så på 3. dagen i min juicekur, smuttede jeg ned i fitnesscenteret om morgen og tog en time. Det var heldigvis ikke alt for hårdt, men kunne godt mærke at der ikke var vildt mange krafter at rykke rundt med. Da jeg kom ind på mit kontor, begyndte jeg at fryse helt vildt! Selv om jeg havde taget en ekstra sweater og tørklæde på. Det blev dog bedre hen ad dagen, da jeg spiste lidt blåbær og kokos og drak en kop te, udover juicen. Min yndlings er helt klart den røde, jeg er ret vild med rødbede :D.

Jeg synes 3. dagen var den sværeste. Det var svært at koncentrere sig, men det var ikke fordi jeg følte en kæmpe sult og juicen holdte mit blodsukker i ro. Der var ikke på noget tidspunkt hvor jeg følte at jeg var ved at gå sukkerkold, men jeg kunne godt mærke at kroppen blev hurtigt træt. Hjem på hovedet i seng og klar til sidste dag!

Dag 4.

Vågner op næste morgen og er mega øm i hele kroppen! Synes ellers ikke at den pilates time var så hård, men yikes alle mine muskler er ømme. Starter med en blanding af den grønne juice og den orange, det smager meget godt at blande dem sammen. På 4. dagen er jeg måske ikke helt lige så gode venner med den grønne helt alene – det er jo trods alt grønkål – og googler mig frem til at man kan blande lidt mandelmælk i den, for at bløde den op. Og mums det smager godt :D. Jeg har stadig svært med at koncentrere mig, og spiser lidt frugt og grønt for at supplere juicen, i håb om at der kommer lidt mere energi till min hjerne. Men tidligt hjem i seng er løsningen. Man bliver altså ingen social butterfly at være på juice detox, men det er alligevel det hele værd.

 

Resultatet

Næsten morgen hopper jeg op på vægten og der er røget 3,2 kilo. Wow det er godt nok meget på 4 dage, så kan jeg bedre forstå hvorfor jeg frøs så meget! Selvfølgelig er største delen af det væske, men kroppen føles godt til pas. Jeg kan se at huden på mine ben og arme er blevet pænere og maven er helt flad.  Yes jeg gjorde det og det fejres med frugtsalat og rugbrød :). Jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen og ind i mellem tage en dag bare på Vegesentials juice, de smager virkelig godt, og man føler at man fylder sig selv med gode vitaminer.

Tip

Hvis du skal på juice detox, så gør det i en periode hvor du har ro på. Man bliver nemlig træt og har brug for at sove lidt ekstra, da kroppen er i gang med at rense ud.

Bland juicene med hinanden for at afveksle smagen lidt.  Kom evt. lidt mandelmælk i den grønne juice, hvis du synes den er svær at drikke alene.

Er det svært ikke at gumle på noget, så spis lidt blåbær, kokos eller lidt grønt.

Husk at drikke en masse vand, jeg drak danskvand og urtete.

Jeg synes at det er et fantastisk alternativ til selv at presse juice. For det første får jeg bare ikke købt ind til det, for det andet får jeg bare ikke lavet juice til en hel dag. Så er det bare perfekt at man kan købe Vegesentials raw juice. Jeg drikker dem stadig som mellemmåltid eller om morgen hvis jeg har travlt og ikke når morgenmad. Du kan finde Vegesentials juice i Irma til 50,- stk. 

11 Kommentarer
 • Laura Aagaard
  Svar

  Ikke for at være streng, men du er jo ret slank i forvejen, det kan da ikke være sundt at tabe så mange kilo på så kort tid?

  16/02/2015 at 13:11
 • Johanne M.
  Svar

  Hvordan har du det så bagefter, når der er gået nogle dage?

  16/02/2015 at 22:17
 • Over 3 kilo, det lyder godt nok vildt! Jeg får også lyst til at prøve 😀

  17/02/2015 at 11:09
 • Rikke Melgaard
  Svar

  Spændende, når jeg detoxer har det typisk været med hjemmelavet juice, men du har ret – det er alt for tidskrævende og besværligt. Nu er mit spørgsmål bare hvor mange ml er der i flaskerne til 50 kr? Og hvor mange flasker brugte du på sådan 4 dage?

  17/02/2015 at 11:50
   • Rikke Melgaard
    Svar

    Ah – tak for svar! Jamen typisk detoxer jeg mellem 3-5 dage, alt efter hvordan mine dage ser ud, netop fordi jeg som du, ikke kan holde til at lave så meget som normalt når jeg detoxer 🙂

    28/02/2015 at 11:33
 • IHH
  Svar

  HEj
  Jeg har et lidt andet spørgsmål, hvor er din flotte blå kjole/top fra (den du har på, på første billede) 🙂
  Spændende blogpost!

  15/03/2015 at 09:33

Post end kommentar