Velkommen 2014!

asos pallietkjole, green sequin dress cowl back asos, nytårsaften, godt nytår

meyers brunch, dagen efter nytår

fitnessdk, ecco biom, træning, blog træning 2014

Jeg håber i kom godt ind i det nye år :). Jeg endte med at hoppe i den grønne pallietsag fra Asos! Vi spiste en skøn middag med hummer og champagne og sluttede af med et kæmpe brag af fyrværkeri. Næste morgen tog vi på Meyers og spiste brunch, mmm det var lige det man havde brug for, efter en nat med mange bobler :D.

Inden da var jeg nede og træne, egentlig ikke noget jeg har skrevet så meget om på bloggen, men det fylder dog en del. Jeg elsker at være aktiv og får total uro i benene hvis jeg ikke får rørt mig. Da jeg især bruger en del timer foran skærmen med at arbejde, er det befriende at give den gas på løbebåndet, til Bodycombat, eller få strukket ud til Bodyflow.

Jeg har fået en sjov gadget i julegave, som hedder fitbit. Den kan måle aktivitet, hvor mange skridt man går dagligt, fedtprocent og meget mere. Det er simpelthen så cool! Tænker at jeg vil opdatere jer mere om fitness og sunde madvaner, helt oplagt i det nye år :).

8 Kommentarer
 • Godt nytår. Sikke en fantastisk flot kjole du har på 🙂

  02/01/2014 at 12:38
 • Så fin du ser ud! Godt nytår – vil meget gerne høre mere om dine fitnessvaner – jeg elsker selv Bodycombat og Bodyattack 🙂

  02/01/2014 at 18:39
 • Godt nytår og vildt fin kjole! 😉

  Mvh Simone Nymann
  simonenymann.wordpress.com

  Jeg har en GIVE AWAY kørende på min blog, som jeg håber meget at du vil deltage i 🙂

  http://simonenymann.wordpress.com/2014/01/02/3-3-3-give-away-3-3-3/#respond

  02/01/2014 at 19:35
 • Hvor ser du bare skøn ud. Jeg håber du havde et godt nytår 🙂
  Og jeg vil se frem til at læse mere om dine fitnessvaner, da jeg selv har tænkt mig blive bedre til at dyrke motion i år! 😀

  02/01/2014 at 21:18

Post end kommentar