Velkommen til min nye blog!

Yay jeg har sådan glædet mig til at vise jer min helt nye blog!!! Nyt design, nyt logo og nyt navn! Efter 6 år år under navnet delancefashion.com er bloggens nye navn emiliedelance.com. En naturlig udvikling, da bloggen har vokset sig til at blive min egen personlige dagbog. Den kommer til at spænde over alt lige fra karriere, outfits, rejser, opskrifter, skønhedstips og meget mere.

Jeg er utrolig taknemlig over alle de fantastiske ting der er sket i 2015. Både de gode og de mindre gode ting. Man lærer af det hele! Jeg er spændt på 2016, som allerede har vist sig at byde på endnu flere fantastiske muligheder. Tusind tak til alle jer trofaste læsere, nogen som har været med helt fra dag et af, til alle de nye der er kommet til – af hjertet tak fordi du vil følge med!

2 Kommentarer

Post end kommentar