Vichy Capital Soleil & Normaderm Hyaluspot Event

mildh press, beauty press event

press food, presse mad

modebloggere, fashion bloggers

Lynn, Simone & Kia

Vichy Normaderm Hyaluspot

frugt, fruit

Vichy Normaderm Hyaluspot

vichy suncare oil, sol olie

hudtype sol, skin type sun

vichy scanner hudtype, vichy skin type scanner

vichy solcreme, vichy sun screen

Åhr i dag skinner solen så dejligt udenfor! Selv om det stadig er køligt, så sidder jeg her på kontoret og længes efter at smutte udenfor :D. Og apropos solskin så var jeg til et hyggeligt Vichy event og få målt min hudtype. Jeg tænkte at jeg helt klart var en 3’er, men blev overrasket da jeg blev målt til en type 2. Folkene fra Vichy fortalte at rigtige mange tror de er en anden hudtype, og derfor bruger for lidt faktor i deres solcreme, ups inklusiv mig selv ;). Heldigvis er jeg nu tanket op med nyheder fra Vichy. Allerede nu har jeg smurt ansigtet ind i den nye fugtgivende solcreme med spf 50.  Den findes også som en farvet solcreme med samme spf. En handy solstift til læberne med spf 30, som skal med på ferie i år! Og en kompakt solfoundation med spf  30, den glæder jeg mig til at prøve til sommer. Er du ellers god til at putte solcreme på?

En anden spændende nyhed er Normaderm Hyaluspot, hyaluronsyre mod bumser og uren hud. En slags gele der danner en usynlig og beskyttende film på hudoverfladen. Den indeholder også antibakteriel salicylsyre, der skulle reducerer uren hud. Den må jeg teste næste gang der er noget under opsejling ;). Se flere billeder her

 

2nd day giveaway

6 Kommentarer
  • Så er den guide på billedet vel ikke meget bevendt… For ud fra kriterierne vil jeg også sige, at jeg er en 3’er. Jeg har mørkblond hår, lys/medium hud, få fregner og bliver sjældent solskoldet/solbrændt.

    04/04/2013 at 13:28
  • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

    04/04/2013 at 14:17
  • Det ser hyggeligt ud… og ja.. nu skal vi da have solcremen frem… Jeg kender slet ikke dem fra Vichy, men er ellers glad for deres andre produkter!

    04/04/2013 at 15:03

Post end kommentar