Vil du være en del af e.l.f. universet?

bliv makeup artist, makeupskole, makeup skole, bliv professional makeup artist, makeup skole, beauty skole, makeup artist uddannelse, ny makeup artist uddannelse, makeup artist uddannelse københavn, elf academy, beauty academy, stylist makeup skole, makeup artist kursus,

elf makeup, elf cosmetics makeup artist palette

mineral lipgloss, elf mineral makeup, budget venligt makeup

Mit skønne e.l.f. team og jeg, har arbejdet længe og intensivt på noget super spændende :D. Det var også en af grundende til jeg var i UK til møder. Nu kan jeg endelig afsløre det!

Bliv professionel Makeup Artist med e.l.f. Cosmetics!

Som de første i hele verden lancere vi e.l.f. Academy! September 2014 åbner vi dørene for de første 12 elever på e.l.f. Academy i Danmark. En eksklusiv ny beauty skole, for dig der ønsker en uddannelse som makeup-artist efter international standard.  På 8 intensive uger lærer du alt hvad du skal vide for at begå dig i skønhedsbranchen. Nedtællingen til vi åbner for tilmeldinger er begyndt!

Se mere her, hvor du også kan tilmelde dig for nyheder.

Det er så spændende at starte nye initiativer og jeg glæder mig til at fortælle jer mere snart! Jeg ville blive super glad, hvis du ville hjælpe med at sprede det glade budskab :D. Måske du kende nogen der kunne været interesseret i vores nye beauty uddannelse? Eller måske du har lyst til at være en del af vores e.l.f. univers? Jeg leder i hvert fald altid efter nyt talent :D.

4 Kommentarer
 • Lene H.
  Svar

  Ej det lyder såååå spændende 😀

  08/04/2014 at 14:10
 • Kathrine
  Svar

  Bliver skolen i København?

  10/04/2014 at 14:13

Post end kommentar