Vind Marabou @ Oreo hygge til weekenden!

vind marabou oreo, marabou oreo, marabou chokolade, oreo chocolade

TGIF! Weekend betyder hygge :D. Og som nogle af jer så på instagram, så hyggede jeg sidste weekend, med den nye Marabou Oreo Edition! Mmmm mums, chocolade blandet sammen med yndlings Oreo’s, what’s not to like ❤ Nu kan du komme til at sætte tænderne i denne herlighed :D.  3 af jer kan nemlig vinde 5 plader hver! Så er der ingen undskyldning for at hygge lidt ekstra i weekenden. Nogen har måske spottet den i butikkerne, men fra Uge 42, skulle den være til at finde de fleste steder.

Vind:

3 x 5 Marabou Oreo Edition!  Værdi  i alt 450,-

Sådan deltager du:

1. Følg Delancefashion på Bloglovin’ her og gerne Facebook her, så bliver jeg så glad :).

2. Fortæl mig hvad du plejer at lave når du skal have en hyggeaften? (Jeg elsker f.eks at se en god film, eller favoritserie (venter utålmodigt på at Game of Thrones og Walking Dead skal vende tilbage) og spise masser af guf)

Jeg trækker 3 chokotastiske vindere på mandag d. 23. september. God weekend 😀

 

103 Kommentarer
 • wow en lækker præmie og vil elske at blive forkælet med at vinde den <3
  når vi laver en hygge aften er det med en god film og hjemmelavet æblekage med revet chokolade drys oven på fløden, og næsten hver fredag spiser vi 2 plader Marabou elsker den chokolade <3 alle i familien har en sød tand <3
  håber at være blandt de heldige og god weekend

  20/09/2013 at 10:03
 • Louise Carstensen
  Svar

  Når jeg skal have en rigtig hyggeaften, så allierer jeg mig med en sød veninde, et glas hvidvin og god chokolade! Også er det toppen når man kan krydre det med at have nattøj på og afholde marathon med serier ala. Gossip Girl og Desperate Housewifes!

  20/09/2013 at 10:04
 • Jeg plejer at tænde stearinlys, sætte en god film eller serie på, og ellers lidt sodavand, slik, frugtskål, kaffe og et varmt tæppe 😀

  Mia
  miasunivers@hotmail.com

  20/09/2013 at 10:08
 • Maja K
  Svar

  På mine hyggeaftener putter vi på sofaen, og ser alle de film vi ikke har tid til at se i de travle hverdage 🙂

  20/09/2013 at 10:08
 • Dorthe K
  Svar

  Yndlingschokolade + yndlingscookies = OMG, jeg er forelsket!!!
  Ville passe perfekt til en latte, ild i pejsen og en Go film godt tilbagelænet i sofaen!!!

  20/09/2013 at 10:10
 • Louise Hede
  Svar

  En hyggeaften for mig består som regel af en aften sammen med min kæreste, mens vi putter under dynen og ser nogle gode film, og går all in på slik, chips, sodavand osv. 🙂

  20/09/2013 at 10:12
 • Woaw, dem har jeg slet ikke set, men nu må jeg heller ikke spise chokolade ifølge den sygeplejerske der vejer mig hver uge, men altså nu har jeg tabt 12 kilo, så lidt må da være på sin plads.
  Jeg ville helt klart nyde dem til VILD MED DANS, I love it 🙂

  20/09/2013 at 10:17
 • Åh wow, hvor lækkert! Og også lidt farligt med så meget chokolade 😉 Når jeg skal have hyggeaften er indholdet godt selskab, noget guf (chokolaaaade! Slik! Popcorn!) og noget godt i fjernsynet. En sofa og en dyne fuldender det 😉

  20/09/2013 at 10:25
 • christine matz
  Svar

  Fordi jeg venter barn nr. 2. og den der konstante lyst til kage og chokolade ville blive klaret på samme tid 😉 og så kan det da være der er lidt tilbage til noget hygge med manden 😉

  20/09/2013 at 10:25
 • Rebecca R
  Svar

  uhh det er en lækker blanding af kiks og choko – hvordan kan det gå galt 🙂

  den perfekte hyggeaften ville være, rigtig god mad med nogle dejlige veninder, lækker dessert serveret i sofaen – enten med film eller tv-serie eller bare hyggesnak 😀

  20/09/2013 at 10:35
 • Maria Møller
  Svar

  Jeg elsker sterinlys, slik og serie marathon! Jeg er også en af de mange der venter på den nye sæson af th walking dead 😉
  Knus Maria // mariamoeller@live.dk

  20/09/2013 at 10:53
 • Terese Borbye
  Svar

  Hygger med veninder på café og hygger under min dyne med film 🙂

  20/09/2013 at 10:55
 • Nej, hvor lækkert! Det er jo den perfekte combi 😀
  Når jeg skal have en god hyggeaften så er det sammen med kæresten med ynglings serier, fx Sons of Arnacy eller Trueblood, masser af bland selv slik – en pose til hver ;), ckokolade, cola og en god kop kaffe eller te!

  20/09/2013 at 10:56
 • Regitze
  Svar

  Årgh hvor lækkert! 😀

  Jeg får en veninde på besøg og spiser god mad, chiller til noget ligegyldigt i fjernsynet og ordner måske lidt negle. Og spise guf selvfølgelig! 🙂

  20/09/2013 at 10:56
 • lisbeth jørgensen
  Svar

  Vi ser lørdagsfilm sammen med de 3 ældste af vores børn og så sidder jeg ellers og læser teksterne højt 🙂

  20/09/2013 at 11:14
 • Anne Katrine
  Svar

  Hyggeaften kan både være med film, slik og tæpper, men også rødvin, gode veninder og snak, evt. et sjovt spil 🙂

  20/09/2013 at 11:15
 • Jeg plejer at tage mit yndlings putte-tæppe som jeg købte i Disneyland og sætte en tvserie eller film på. Jeg ææælsker at gense Friends. Det vil altid være min go-to serie hvis jeg bare vil slappe lidt af og grine 🙂

  20/09/2013 at 11:16
 • Katrine Gunnersen
  Svar

  Hvis det kun er mig som skal hygge mig, så ryger der en gammel dansk film på som fx Dirch Passer, chips, cola og ofte Marabou med Orange. Og så broderes der ellers 🙂 Der ER broderet julekalendere til mine børn (også de ufødte og slet ikke lavede), tror jeg er oppe på 9 julekalendere, 2 højdemålere og nu er jeg ved at være færdig med det ultimative – juletræstæppet 🙂 Så hygger jeg mig bedst. Hvis det er sammen med min bedste veninde – så laver vi det sammen – hun har dog været igang med sin i flere år… Men ellers er det også en god film, slik og dejligt selskab.

  20/09/2013 at 11:18
 • Signe
  Svar

  Hvis jeg er alene og skal have en rigtig hyggeaften, så ser jeg gerne et comedy – eller musik show i fjernsynet, tænder stearinlys, spiser noget lækkert f.eks. chokolade, slik, frugt eller is og det vigtigste er at sidde med min computer og hygge-shoppe på Ebay. Jeg elsker det!

  20/09/2013 at 11:21
 • Laura S
  Svar

  En af de bedste slags hyggeaftener, er når kæresten arbejder sent, og jeg køber lækker takeaway fra SMAG, hopper i hyggetøjet og kravler ind under dynen, mens jeg ser en god film (som han alligevel ikke gider se), og nyder at jeg kan have en hel slikskål for mig selv uden at nogen kigger 🙂

  20/09/2013 at 11:24
 • Gitte
  Svar

  En rigtig hyggeaften for mig, er når mine veninder og jeg laver “til middag hos” 🙂 Vi er fire piger som hver især skiftes til at have hinanden over til en tre-retters middag og det er altid super hyggeligt! Vi er alle stor fan af Marabou (og så med Oreo!!), så det kunne da ikke være ringe at servere det næste gang de kom på besøg 🙂

  20/09/2013 at 11:28
 • Gitte Nielsen
  Svar

  Herhjemme venter min mand og jeg også på Game of Thrones og Walking Dead, det er vores fælles hyggeprojekt. Jeg hygger mig gerne om nogle gode serie hvad jeg sådan lige falder over om aften da det ikke altid er det bedste der er i tvét men så er det godt at ha Netflix. Hvis der skal hygges med guf så er det gerne is eller chokolade og jeg ved min mand vil være helt vild med denne præmie.

  Mange hilsner fra
  Gitte Nielsen

  20/09/2013 at 11:32
 • Mette Kristensen
  Svar

  Jeg ser en god film, er jeg alene hjemme så en rigtig tøsefilm og så hygger jeg med guf. Før min datter kom til verden spiste jeg også ofte aftensmaden i sofaen når jeg skulle hygge 🙂

  20/09/2013 at 11:33
 • Ligge på sofaen og se film 😉

  20/09/2013 at 11:40
 • Hygge med en veninde, se film i sengen og spise en masse slik og chokolade! 🙂

  20/09/2013 at 12:00
 • Beate
  Svar

  Jeg ligger på langs og ser serier, mens jeg fylder mig med masser af e-numre og chokolade, som bliver skyllet ned med Pepsi Max(skal jo passe på kalorierne, ikk’ 😉 ).

  20/09/2013 at 12:04
 • Årh mums 🙂
  En rigtig hygge aften for mig er nattøj, knold i håret, tøsefilm i flimmerkassen og godt med chokolade 🙂

  20/09/2013 at 12:05
 • Lyder bestemt slm en ny favorit chokolade 🙂 Jeg elsker at finde symaskinen eller strikletøjet frem, tænde lys og fylde lækkerier i skåle og så finde tegneting, perler eller andet frem til ungerne, så vi er samlet omkring bordet med tid til snak og grin mens vi har noget i hænderne. Får så meget ud af tid brugt på den måde – og ungerne elsker det osse! 😉

  20/09/2013 at 12:34
 • pia sroka
  Svar

  Når vi skal hygge køber vi en masse slik til slikskålen ,sodavand ,og chokolade,sætter en god film på DVDen,gerne en god komedi, som man kan grine af. 🙂

  20/09/2013 at 12:59
 • Kristina K
  Svar

  For mig er min yndlings weekendhygge Downton Abbey og masser af chokolade.

  20/09/2013 at 13:00
 • Kaffe, dyner i sofaen, guf og serier på netflix… I øjeblikket Breaking Bad 🙂
  Julie

  20/09/2013 at 13:06
 • Uh hvor vil jeg bare så gerne vinde! 😀 Er en chokolade-fan så det batter! 😀

  Herhjemme plejer vi at se film og fyrer op for både chips, ost og søde sager 🙂 Uuuuhm num num!

  20/09/2013 at 13:29
 • Diala
  Svar

  Either a good book and a box of After Eight OR watching Merlin with a bag of Oreos. <3

  Have a great weekend!

  20/09/2013 at 14:14
 • Lækkert ..

  Den perfekte hygge aften for mig er i selskab med min kæreste, på sofaen med alle vores dyner (Yep vi har mange dyner) , alt for meget bland selv slik og chokolade i lange baner . Mens vi ser en masse gode film .

  20/09/2013 at 15:54
 • Marlene Høj
  Svar

  En god film eller et brætspil, når vi hygger sammen i familien. Gerne med lidt god mad forinden.
  Hvis jeg er alene hjemme (det sker yderst sjældent), så en god bog, en kop kaffe og et fodbad.

  20/09/2013 at 16:10
 • Maja Fuglsang
  Svar

  Hyggeaften = film og chips her hjemme 😀

  20/09/2013 at 16:40
 • Rebecca Foss
  Svar

  Hej.
  Jeg vil helt sikkert bruge en perfekt hyggeaften på at line op for alle mulige super tøset slik-idéer. Eksperimentere med chokolade fondue (eftersom det er prøvet et par gange efterhånden) som feks Dyp jordbær med flydende chokolade og skumfiduser, put farvrigt krymmel på og put på nogle sticks. Så ville jeg selvfølgelig for en tøse-hyggeaften finde de mest tøsede film! Mean Girls, Hot Chick og så videre! Bare ligge i den største og blødeste seng omringet af søde duftlys og chokolade fondue med popcorn ved siden af. Ville i hvert fald være max hygge for mig!

  20/09/2013 at 16:50
 • Helena Rovsing
  Svar

  Mhhhm, lækkert! Skal hygge med min veninde – vi skal ned i byen og spise lækker thaimad, og så skal vi se lidt Gossip Girl, Glee og Sex and the City, imens vi sidder i pudehjørnet og hygger med lidt chokolade og nogle mariekiks. Uh, hvis jeg vandt kunne vi gentage hyggen igen på fredag, denne gang med super lækkert marabou. 🙂 <3

  20/09/2013 at 17:00
 • Jeg sidder skødet af min kære kæreste og går ALDRIG ned på udstyr (snolder)!

  20/09/2013 at 17:01
 • Malene
  Svar

  Hej
  Bøffer, pommes, bearnaise og rødvin så er vi klar til hygge….og så lidt chokolade til kaffen….

  20/09/2013 at 17:42
 • Mia
  Svar

  Til en rigtig hygge aften plejer vi at tømme en hel bland selv slik, sætte os ind i stuen begravet i dyner og puder. Filmen skal selvfølgelig være en Disney klassiker, som vi næsten kan uden ad. Se dét er en hyggeaften! 😉

  20/09/2013 at 17:51
 • Til hyggeaften er en god film/serie toppen. Og så ellers bare ligge i sofaen sammen med min kæreste, mens vi spiser lidt chips, slik eller lignende og drikker et glas kold cola. 🙂

  Jeg følger via bloglovin.

  Line

  20/09/2013 at 18:19
 • Dorte Slouborg
  Svar

  Ser en af mine ynglingsserier, – den jeg nu følger for tiden 😉 drikker god te fra tepotte, – brygget på den rigtige måde, – og spiser mørk chokolade 🙂

  20/09/2013 at 18:33
 • Camilla Kruse
  Svar

  UHM MARABOU 🙂 På en hyggeaften laver min kæreste og mig lidt lækkert mad sammen, mens vi drikker noget hvidvin. Efterfølgende plejer vi at puste vores dobbelt-luftmadras op, lægge den ind foran TV’et, og så henter vi ellers dyner og puder, snolder og chokolade, og sætter en god film / serie på, mens vi ligger og krammer og har noget kvalitetstid <3

  20/09/2013 at 18:41
 • Anna
  Svar

  Jeg køber blandselvslik og laver the, tager hyggesokker på, tænder ild i pejsen og sætter mim yndling serie på ❤

  20/09/2013 at 18:44
 • En god film, kæresten i den ene hånd og yndlingschokoladen i den anden 😉 Så bliver det ikke hyggeligere!

  20/09/2013 at 18:47
 • Heidi Simonsen
  Svar

  Ej en lækker blanding! hvis det bare er halvt så godt som mælk og oreos er jeg solgt 😛

  Fredag aften bruger jeg enten på at se lost, med en kæmpe pose bland selv slik, eller se en god film med min søde kæreste og ja, kæmpe pose bland selv slik.
  Jeg elsker slik og chokolade og kunne spise det hver dag:P (hvem kunne ikke det?)

  20/09/2013 at 18:49
 • Jenny Clausen
  Svar

  dyne i sofaen, sushi, hvidvin, chokolade og en film med channing tatum:-) er løbet tør for chokolade så krydser fingre, så ville jeg også lige sende min lillebror der er flyttet hjemmefra nogle plader <3

  20/09/2013 at 18:58
 • Anna Lei
  Svar

  Jeg elsker at bruge en sådan en aften med film godt selvskab og noget lækkert bland selv slik:)

  20/09/2013 at 19:08
 • Jeg plejer at være sammen med en gode veninde eller kæresten. Start med et dejligt varmt bad, behageligt tøj på.
  Tænd op i pejsen og tage tæppe med hen i sofaen. Chokolade og slik må gerne nydes med velbehag på disse hyggedage.
  Så er jeg klar til at se en god film eller serie. Lige nu er jeg hooked på “Orange is the new black”.

  Følger dig begge steder 🙂 God weekend til dig!

  20/09/2013 at 19:08
 • Dynerne ind på sofaen, cola og guf, gossip girl på tv, og pc med blogging i skødet 😀

  20/09/2013 at 20:07
 • Linnea
  Svar

  Jeg er også en rigtig serie-pige. Jeg ser “Justified” og “Homeland” sammen med min kæreste, og vi venter spændt på de nye sæsoner. Sammen deler vi også glæden ved Marabou-chokolade og glæder os til at få smagt den nye variant med Oreo. Der ville være guf til mange hyggelige aftener, hvis jeg vandt denne konkurrence 🙂

  20/09/2013 at 20:24
 • Charlotte Gram-Hansen
  Svar

  Af med bukser og BH!!
  Dynen ind på sofaen, levende lys og chokolade, SÅ slapper jeg af 🙂

  20/09/2013 at 20:30
 • Henriette
  Svar

  Dyne er det bedste jeg ved når jeg skal hygge, ellers er bland selv slik også bare indbegrebet af hygge 🙂

  20/09/2013 at 20:52
 • Kathrine
  Svar

  Når jeg VIRKELIG skal hygge mig, så henter jeg en lille skål med skummetmælk i køkkenet, og en rulle Oreo fra slik-skabet. Det er lykken <3

  20/09/2013 at 21:12
 • tanja mortensen
  Svar

  en hyggeaften er bedst med nedrullede gardiner, stearinlys, dæmpet lys og så en stooooor skål slk, tæppe om benene, cola i glasset og en super god film i fjernsynet… åh får helt lyst til det lige nu;-)

  20/09/2013 at 21:58
 • Karli
  Svar

  Vi plejer at hygge i weekenderne, hvor der er familietid for os. Vi ser gerne film – enten helt nye eller rigtig gamle som vi f.eks kan huske fra vores barndom, det er altid specielt sjov. Tit gør jeg mig umage og bager en lækker kage eller andet guf, men Marabou chokolade vil helt sikkert også falde i god jord. 😉

  20/09/2013 at 22:42
 • Søde Emilie. Som kæmpe choko-holic er jeg jo for det første helt fjale’ med denne konkurrence! You know how to pick ’em 😀

  Men men når jeg rigtig skal hygge, så slår jeg pjalterne sammen med en af mine bedste veninder (eller flere), ser en rigtig tøsefilm (eller action med store, stærke mænd – gerne med udsigt til noget bar hud, tøhø..) Også diskes der ellers op med lækker frugt, chokolade (why of course), slik og dyner, stearinlys og sodes 😀 Så er hyggen altså bare hjemme.

  Håber ellers du har det godt 🙂 Jeg følger dig jo allerede begge steder, men delte lige konkurrencen på Face, just in case :*

  Knus fra Mie

  20/09/2013 at 23:06
 • Gud, hvor lækkert! Ja, jeg er ellers på et så-slap-da-lige-af-med-det-sukker-kick, men jeg kan simpelthen ikke klikke forbi sådan en konkurrence uden at deltage 😀

  En hyggeaften for mig består gerne af en yndlingsserie, regn/rusk/sne/whatever mod ruden (puder og tæpper bliver lidt sjovere så), et krus te og et duftlys. Ja, jeg er en hyggefrans 😀

  20/09/2013 at 23:39
 • En hygge aften er for mig, stearinlys, dyne i sofaen og computeren indstillet på at blogge. Nå ja, og så chokolade, the og vindruer

  21/09/2013 at 07:06
 • Sarah
  Svar

  I weekenden elsker jeg at slappe af sammen med min dejlige familie 🙂 Se en god film og spise masser af lækkerier 🙂

  21/09/2013 at 07:47
 • anette larsen
  Svar

  Et slumretæppe ,en god film og godt guf , er toppen af hygge.

  21/09/2013 at 07:49
 • Når vi hygger, så ser vi serier i sofaen med dyner og god mad… og guf til dessert, selvfølgelig 😉

  21/09/2013 at 08:34
 • Line
  Svar

  Mine yndlings hyggeaftener involverer chips og cola (rigtig cola med rigtig sukker) og så masser af puder og tæpper på sofaen med serie marathon! Jeg venter også med længsel på Game Of Thrones og The Walking Dead, sidstnævnte har heldigvis snart sæsonpremiere 😀

  21/09/2013 at 08:42
 • Rikke
  Svar

  Jeg eeeeelsker at hygge med mine bedste veninder en fredag aften, med en masse slik og gode film, og ellers bare ligge og hygge i sofaen med dyne og pude! og hvis ikke det bliver veninderne, er det familien, det er også hyggeligt 🙂

  21/09/2013 at 09:30
 • Matilde
  Svar

  Jeg plejer at sætte mig ned med en god bog i min seng, og spise slik helst 😀

  21/09/2013 at 13:00
 • Mathilde
  Svar

  En rigtig hyggeaften med mine yndlingssøstre under tæppet, tændte stearinlys og masser af snoller 🙂

  21/09/2013 at 17:02
 • Trine
  Svar

  Uhm, jeg ELSKER oreos, det må jo være den perfekte kombi det der!!

  Når jeg skal have en rigtig hyggeaften købe jeg en kæmpe pose blandselv slik og hygger med en god film og en god veninde eller laver kreative ting, det er også vildt hyggeligt. Kh Trine (Trinestevn@yahoo.dk)

  21/09/2013 at 19:04
 • Heidi Christensen
  Svar

  Åh, dem gad jeg godt sætte tænderne i!
  Holder hyggeaften ligenu med nattøj, hyggesokker, computer, brændeovn og mine 4 dejlige hunde – dét er forkælelse 🙂

  /Heidi

  21/09/2013 at 19:30
 • Den perfekte hyggeaften er sammen med kæresten med en stor pose bland selv slik og en god film! 🙂

  21/09/2013 at 19:45
 • Pia Damgaard
  Svar

  Sjovt nok så er HYGGE = SPISE… Næsten alle som hygger sig, sidder og stopper det ene eller det andet i hovedet… – Og det er IKKE broccoli…!!! Sådan er det bare – og jeg er ingen undtagelse.
  Når der hygges her i huset, så er det chokolade, chips og cola, der er på bordet.

  21/09/2013 at 20:23
 • Tinne
  Svar

  Det er altid hyggeligt med kaffe og lidt søde sager på bordet – lidt godt i tv og en hyggesnak med mand og svigerforældre…mens børnene sover trygt. Ganske som i aften 🙂

  21/09/2013 at 20:59
 • Susie Rasmussen
  Svar

  Wow for en lækker konkurrence. En hyggeaften er for mig en fredag eller lørdag, med ingen planer den efterfølgende dag. På selve dagen har jeg sørget for at ordne alle praktiske gøremål, så jeg med god samvittighed kan slænge mig i sofaen med en god film, gerne romantisk komedie og så en stor skål blandet slik og en kold dåse cola dertil. Hvis det skal være über syndigt, så også hjemmelavede pandekager med is.

  21/09/2013 at 20:59
 • Hyggeaften her i hus er sofa, fjernsyn og noe godt til munden!

  21/09/2013 at 21:46
 • Åhh de ser lækre ud!
  Mig og min kæreste, en god film og lidt guf – så kan det vist ikke blive mere hygge 😀
  Malene

  22/09/2013 at 02:55
 • Anna K. Eriksen
  Svar

  Se vampire diaries med min kære søster 🙂

  22/09/2013 at 09:16
 • Anne-Sofie
  Svar

  Der findes to slags hyggeaftener for mig. Den ene tilbringer i selskab med min kæreste, en god film han har fundet og en flaske rødvin. Den anden slags er en fri-for-studie-aften hvor jeg kan læse en bog som ikke er studierelevant, under dynen, mens jeg spiser chokolade og drikker te.

  22/09/2013 at 09:52
 • Anette Dahl Povlsen
  Svar

  Følger dig begge steder. Hygge er for mig når alle børnene er hjemme og vi ser en film sammen vi alle sammen kan lide. Så nogle gode chips og chokolade og vi er kørende 🙂

  22/09/2013 at 10:06
 • Emillia M.
  Svar

  Åh, jeg elsker at invitere en veninde over og så sidde foran tv’et. Helst med noget chokolade i skødet! Og noget vand ved siden, helst. Så kan man spise meget mere chokolade.. Hehe

  Natashanm1993@hotmail.com

  22/09/2013 at 10:11
 • OMG! Marabou og oreo, de to bedste samlet, kan kun være en fantastisk kombination! 🙂
  En hyggeaften for mig, består af kærlighedsdrama i fjerneren, med de bedste veninder omkring mig, gerne til en sleepover. Og så selvfølgelig også lidt til den søde tand, hihi, men også gerne lidt sundt slik 🙂

  22/09/2013 at 12:29
 • Teruza
  Svar

  En hyggelig aften for mig, er når man sidder med sine veninder, og ser enten kærlighedsfilm eller The Vampire Diaries, det er noget af det BEDSTE, også at man sidder og spiser chokolade og drikker en varm kop te eller kakao! Og selfølgelig er det altid hyggeligt. Det også dejligt at sidde hjemme, og se netflix og have nogle søde hyggesokker på, og drikke varm kakao og spise noget lækkert til!

  22/09/2013 at 13:31
 • Astrid
  Svar

  En god film, en flaske vin og chokolade er en perfekt afslutning på weekenden

  22/09/2013 at 14:05
 • JA game of thrones skal tilbage NUNUNU!!!

  Jeg hygger gerne med film eller serier, sammen med min kæreste, kat eller blot kat. Det er ikke altid han gider og se en jane austen film med mig 😉

  22/09/2013 at 14:11
 • Seline
  Svar

  Se gode serier og spise kage os is!

  22/09/2013 at 16:01
 • Marianne Ravnsbæk
  Svar

  ÅRH!!! SIKKE EN LÆKKER PRÆMIE!!!! JEG ELSKER OREO OG CHOKOLADE, SAMMEN KAN DET JO KUN VÆRE GODT :D… Jeg elsker at se en masse film eller måske en god serie og hygge med godter og kakao!

  jansegj10@gmail.com

  22/09/2013 at 16:21
 • Line M
  Svar

  En rigtig hyggeaften for mig involverer en god veninde, en masse hyggesnak om alle de ting man kun kan snakke med en veninde om, masser af lækker kaffe og te, og så gør det jo ikke noget hvis der tilføjes noget lækker chokolade.

  22/09/2013 at 17:24
 • Maria
  Svar

  jeg plejer at hygge mig med en rigtig god film eller serie (venter lige nu spændt på det næste afsnit af pretty little liars), imens jeg spiser noget virkelig lækkert chokolade. og det sker helt en fredag aften, hvor man endelig efter en hård uge har tid til at slappe af og hygge sig, helt alene.

  22/09/2013 at 20:01
 • EJ muuuums det er jo en total yndlings det der.
  Har ledt efter den og jeg kan ik finde den nogen steder. jeg ÆÆÆLSKER Oreos og nu i en chokolade det er jo for skøøønt.
  Kom til mig kom til mig.

  Hvis jeg skla holde en hygge aften er det gerne gemt under et tæppe god film i flimmer kassen lidt frugt og noget hjemmebag så er jeg klar.

  -Anette
  anettesuniversdk.blogspot.dk

  22/09/2013 at 23:11
 • En dejlig fredag aften efter en lang og kedelig skoleuge, ville jeg elsker at tilbringe sammen med en veninde! Måske tage en tur til byen og spise lækker mad efter skole. Derefter hjem og
  se en rigtig tøsefilm – spise massere af is – rende rundt i nattøj, grine synge og alt det gøjl man nu gør, hehe

  cirkeline_nielsen@hotmail.com

  22/09/2013 at 23:11
 • Tina Irene Povlsen
  Svar

  Super lækker nam nam give away, som jeg gerne vil dele med familien til en gang sofahygge med en god film på skærmen. En del fredag vil fremadrettet indeholde Mentor eller vild med dans. Hvis den ene ses optages den anden. Her er en tweenie som ikke kan være foruden. Dog er en god film også inkluderet, men her er hun oftest gået til drmmeland. Så guffet skal nok indtages til et af de nævnte programmer, hvor latter, kommentarer pg massiv fredagshygge inkluderer os alle 3 … 🙂

  22/09/2013 at 23:13
 • Vi ser også film… og efter at mine drenge er blevet så store, at de kan læse underteksterne… er det virkelig et hit…
  Så skønt… og så får vi frugt i små stykker, chokolade og saftevand/vin… totalt nydelse 🙂
  – jeg er spændt på at smage Oreos-udgaven, for deres sidste skud på stammen – Lakrids… er bare helt fantastisk.

  23/09/2013 at 09:21
 • margit platz
  Svar

  hyggeaften med tea og uldtæppe – en lydbog eller en tv-serie og da meget gerne chokolade 🙂

  23/09/2013 at 09:47
 • A. Kelly
  Svar

  Min absolutte yndlings form for hyggeaften må være når min kæreste og jeg holder spilleaften med gode venner, lækker mad, et par flasker rødvin, stearinlys og så afslutter vi selvfølgelig altid det hele med en masse popkorn og god chokolade!

  23/09/2013 at 12:56
 • Jeg plejer altid at sætte mig med nogle gode venner eller familien, overload af ristede mandler, chokolade, sodavand, risk frugt og grøntsagsstænger og så ellers hygge godt igennem til en god film! Meget gerne vinter med ild i pejsen, dyne over mig og en kop skoldhed te. I december. Så gør det heller ikke noget hvis man ikke er på toppen – for det er den bedste kur!

  23/09/2013 at 17:03
 • Sikke en lækker give away. Når vi holder hyggeaften med vores store børn og svigerbørn, er det enten med en god film på Netflix eller endnu bedre med et spil Bezzerwisser, hvor vi er inddelt i hold. Det er super hyggeligt og vi bliver altid en smule klogere. En god skål chokolade ville betyde, at vi kunne holde et par timer længere 🙂

  23/09/2013 at 19:09
 • Jeg plejer at finde en god bog frem og putte med i sofaen. Den sidste favorit jeg har læst, var “The Collector” af Victoria Scott. Men ellers står en god film også rigtig højt på favoritlisten over hygge. 🙂

  23/09/2013 at 19:50
 • Marianne
  Svar

  Mmm elsker chokolade! Plejer at hygge med min søster eller en veninde, guffe slik og se chic Flicks (:

  24/09/2013 at 08:34
 • Katja Lejstrup
  Svar

  For mig er hygge en aften med min mand og børnene, Disneysjov og når børnene er puttet et glas vin og mørk chokolade.

  24/09/2013 at 08:35
 • Birgitte M.
  Svar

  Oreo!!! Håber jeg vinder :D. En hyggeaften består af dejlig mad, en film og en masse chokolade!

  24/09/2013 at 08:35
 • Daniel
  Svar

  Ser en god film og fyrer op for noget guf! En klassiker!

  08/10/2013 at 16:28
 • Anya
  Svar

  Jeg synes,at det er super hyggeligt at være sammen med veninder og vi ser en dvd, spiser masser af snolder,mens verdenssituationen også bliver sat på plads ( en vigtig detalje ) .

  08/10/2013 at 21:54

Post end kommentar