Vind: Unik Cykel Fra ONLY Kampagne

Jeg elsker at cykle rundt i København’s gader og tage på cykel eventyr om sommeren :). Og nu kan en heldig læser, vinde denne super cool og unikke lowrider cykel, som er blevet brugt i ONLY’s Because We Can kampagne som du kan se her. I videoen kan du være heldig og snuppe et par jeans, som bliver sendt hjem til dig helt gratis! Jeg var heldig og snatche et par :).

VIND:

Unik lowrider cykel fra ONLY’s kampagne. Værdi 3000,-

Sådan deltager du:

1: Følg Delancefashion på Bloglovin’ her og gerne Facebook her.

2: Fortæl hvor cyklen ville få sin første tur, hvis den var heldig at skulle bo hos dig.

Jeg trækker en vinder mandag den 30. april, held og lykke 🙂 .

bloglovin

106 Kommentarer
 • Signe H.
  Svar

  What!! Hvor er den fed 😀 Jeg ville tage den på tur i roskilde hvor jeg bor, den ville blive byens sejeste cykel!

  16/04/2012 at 14:14
 • Henriette
  Svar

  Hold nu op den er feeeed 😛
  Mine 3 knægte bliver da helt sikkert misundelige hvis jeg vinder den.
  Første tur, jamn det må da være en tur rundt i byen her hvor vi bor, den skal da vises frem sådan en fin bike.

  Jeg er allerede fan begge steder.

  16/04/2012 at 14:16
 • Gitte Frigaard Nielsen
  Svar

  uhhh fed cykel:O) SOm jeg enormt gerne vil vinde til min søde pap søn på 13 år. Han skal konfirmeres bededag, og det ville da være en skøn ekstra præmie at kunne give til ham. Han vil helt sikker tgøre gaderne her i Augustenborg godt og grundigt usikre når han cykler til fodbold mm eller bare cykler rundt med vennerne. Er sikker på at jeg skal påbyde ham cykelhjelm:O) da der da nok skal laves et trick eller to på den:O)

  16/04/2012 at 14:18
 • Birte V
  Svar

  Hvor er den mega sej. Den skal bestemt en tur til Øster Hurup, så alle turisterne kan se den… *ss*

  16/04/2012 at 14:19
 • laila bindzus
  Svar

  vi har normalt ikke noget der er så sej her ude på landet men den skal da en tur ude imellem marker og dyr på en lille lande vej tæt på tinglev uha hvor er den lækker

  16/04/2012 at 14:19
 • Ditte Mehner Kristiansen
  Svar

  Jeg kan slet ikke lure hvordan man vinder et par jeans i videoen? Jeg “stjal” også et par, menøh…?

  Nå men hvis jeg vinder den fantastiske cykel, så kan den komme i skoven og ind i byen på samme tur. Jeg er nemlig så heldig, at jeg bor i Århus midtby med skoven LIGE ved siden af. 🙂 Perfekt sommercykel!

  16/04/2012 at 14:24
 • Du er så vild i disse dage, sikke nogle giveaways!!! Denne her er dog ekstra fab – hold kæft en lækker cykel. Ville klart køre København tynd på den og det første den skulle opleve ville nok være smukke Nørrebrogade med plads til at brede sig på cykelstien 😉

  xx Regitze

  16/04/2012 at 14:27
 • Nathalie
  Svar

  Wow en cool og lækker cykel! Hvis jeg var den heldige vinder, ville den cykel få sin første tur igennem københavns gader, første stop ville nok være studiestræde! Jeg har boet på Fyn i et par år, men d. 1 august flytter jeg hjem til København igen… Gammel kærlighed ruster aldrig! 🙂

  16/04/2012 at 14:31
 • Årh, en cykel <3 Bor pt. i USA, fra januar til juni, og jeg saaaaavner min cykel. Så det bedste ville være at kunne hjul're rundt på Only-cyklen herovre – i en pæn park, så vi ikke blev kørt ned i den sindsyge trafik 🙂

  16/04/2012 at 14:34
 • Enten ville jeg cykle fra Aarhus hvor jeg bor til Vesterhavet med min nye ædle ganger, for at se solnedgangen!
  ellers kunne det da være at man skulle cykle en tur ned gennem Aarhus strøg 😉

  //Nanna H.

  Fed konkurence!

  http://www.blogbyhau.com (mode,træning/fitness, citater og everyday billeder.)

  16/04/2012 at 14:40
 • Hvis jeg vandt skulle den have sin første tur ned til Vaffel huset i Kerteminde! hæhæ 🙂

  16/04/2012 at 14:51
 • Maja
  Svar

  Jeg ville cykle rundt på vesterbro, til alle de små dejlige steder, og bare nyde byen, vejret og min nye cykel! 😉

  16/04/2012 at 14:53
 • Lin
  Svar

  Neeej, hvor fedt!

  Cyklen ville komme med overalt, men den første tur ville nok blive lige uden foran huset, hvor jeg bor.
  Jeg bor op til en hestemark med en masse bakker, så der ville jeg gå ud og lege hardcore cykelrytter! (-;

  16/04/2012 at 14:59
 • Emma Lindskov
  Svar

  Hvis jeg vandt denne super overseje cykel, ville jeg helt sikkert køre ned til stranden i esbjerg med det samme! Og jeg ønsker mig sådan en ny cykel til når jeg begynder på gymnasiet, men pengene skal jo lige være det 😛

  16/04/2012 at 14:59
 • Eva Sørensen
  Svar

  Rundt om Damhussøen for fulde gardiner:)

  16/04/2012 at 15:02
 • Pia Hansen
  Svar

  jeg ville køre igennem de skønneste Københavnske gader på vej over til fælledparken, som jeg ville køre hele vejen rundt om og nyde de skønne træer der er ved at springe ud, og så ville jeg køre ud af strand vejen og helt ud til bakken og nyde en is på vejen hjem ad igen på min super lækre NYE Cykel

  16/04/2012 at 15:18
 • Pia Hansen
  Svar

  jeg ville køre igennem de skønneste Københavnske gader på vej over til fælledparken, som jeg ville køre hele vejen rundt om og nyde de skønne træer der er ved at springe ud, og så ville jeg køre ud af strand vejen og helt ud til bakken på min super lækre NYE Cykel

  16/04/2012 at 15:19
 • Ej for en lækker cykel!
  Jeg tror den ville få sig en god tur ned til langelinie hvor den (eller måske bare mig) kunne nyde en god gammeldags vaffel is og så ellers bare videre ned ad kajen 🙂

  xx Seph

  16/04/2012 at 15:21
 • Hvis den skulle bo hos mig ville jeg helt sikkert tage en tur ud i den nærliggende skov og suse forbi alle træerne med lynets hast. Det ville være en fantastisk start på det sommerlige vejr 😀

  16/04/2012 at 15:23
 • helle bøgebo
  Svar

  uhh den er godtnok fed , jegville givedentil min autistiske søn magnus somså harmulighed for at komme omkring inabolaget og vi kunne kørelange ture i naturen nu hvor det er gratis at have cykel med i toget ,,

  16/04/2012 at 15:23
 • Amalie H.
  Svar

  Hvis jeg vandt den fantastiske cykel, vil jeg tilbringe hele sommeren på den. Jeg bor tæt på ved vandet, så jeg ville cykle ned til stranden på den med det fedeste outfit og lade som om, jeg var under varmere himmelstrøg end blot kedelige Vestjylland! 🙂

  16/04/2012 at 15:29
 • anna M.
  Svar

  Åhh, den ville nok komme en tur i skoven med nogle veninder 🙂

  16/04/2012 at 15:30
 • Wow en fed præmie! Håber virkelig jeg vinder den og kan køre en masse cykelture! Krydser fingre og deler opslaget med vennerne på facebook! 🙂

  16/04/2012 at 15:31
 • Anne Katrine
  Svar

  Lækkert! Den skulle have i en tur rundt i Århus by først, og så videre i smukke Risskov, hvor jeg ville trumfe alle løberne (:

  16/04/2012 at 15:37
 • Den skulle hele næstved by igennem og så skulle jeg også lige vise den til veninderne!;)

  16/04/2012 at 15:59
 • Anne Schelde
  Svar

  Det ville være SÅ sejt at have den her cykel.
  Jeg ville iføre mig en sej kasket, wayfarers og godt humør.
  Jeg ville køre fra mit hjem på Amager og nyde turen ind til city. Det ville selvfølgelig være en dag hvor solen står højt og København og dens indbyggere summer af sommer. Jeg elsker stemningen herinde om foråret/sommeren. Jeg ville køre langs søerne og mødes med en veninde. Smøre nogle sandwich, købe en sixpack og cykle hen til fx nyhavn, christiania eller et andet hyggeligt sted med en masse forskellige mennesker. På vej hjem til jeg sikkert cykle en omvej hjem, bare for at nyde turen på cyklen.

  Jeg må have den her cykel!

  16/04/2012 at 16:07
 • jeg tror klart den ville få en tur rundt bagsværd sø hvis den boede hos mig 🙂

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  helle@mody.dk

  16/04/2012 at 16:08
 • celine
  Svar

  Wow, en fed cykel. Hvis jeg bliver den heldige, skal den helt sikkert luftes første gang ude i skoven. Det kunne være så lækkert at cykle gennem en masse træer og mærke solens stråler. Jeg cykler altid med min dejlige far, og er sikker på at denne cykel vil gøre turen endnu sjovere, end den i forvejen er 😀

  Hvordan vandt du de bukser? Føler mig lidt blank her, hi hi 😀

  16/04/2012 at 16:10
 • anne christine
  Svar

  Hvis jeg vinder cyklen, så vil dens første tur blive en skøn tur rundt om søerne i KBH. Bare sådan en rar stille og rolig tur, hvor jeg nyder solskinnet (den skal jo ikke ud i regn lige til at starte med ;), mens jeg drikker en kop chai. Det kunne være niiice. 😀

  16/04/2012 at 16:10
 • Jeg skulle helt klart cykle ned på fritteren, hvor jeg arbejder og score en masse point hos drengene. Bagefter skulle vi nok en tur i parken og spise en is… (0:
  Feeeeeed Give Away

  16/04/2012 at 16:20
 • Wooooop – damn, hvor er jeg dooown med looow rider. Jeg tæller allerede min street kredits – jeg vil få syg forøgelse med denne slæbe. Damerne på gaden vil kigge misundeligt efter mig når jeg flexer på “ma bike”. Jeg vil glide til stranden med mine hom’es, hvor vi vil chille på en ordentlig syg solskin- to the fucking -sdag.
  ///Peace out

  16/04/2012 at 16:26
 • Hvis jeg skulle være så heldig at vinde cyklen, så skulle dens første tur være gennem Nørrebrogade ;b
  Uf hvor er den fed!

  16/04/2012 at 16:27
 • WOW – den er sååå fed, og jeg vil virkelig elske at bytte min gamle, rustede, faldefærdige og faktisk og punkteret cykel ud med sådan en awesome model :p Jeg vil cruse ned af Skanderborgs gader som det første hvis jeg vandt!
  “if you can dream it you can do it” – god i hope so!!
  -Katrine 🙂

  16/04/2012 at 16:31
 • Line
  Svar

  Den er alt for lækker!!
  Jeg ville cykle en tur i Roskildes gader, og vise den frem til alle!!!

  16/04/2012 at 17:07
 • Chia
  Svar

  Is this contest international? If so, the bike would get its first ride in Durham, NH (USA).

  <3 your blog + style, & totally admire your natural beauty <3

  16/04/2012 at 17:07
 • Camilla K. Olesen
  Svar

  Jeg følger dig selvfølgelig allerede 😉
  Den cykel er simpelthen alt for fed. Jeg har af min “cykelreparatør”, som btw ikke selv sælger cykler, fået at vide, at han snart ikke gider at blive ved med at reparere på min gamle cykel, som iøvrigt er livsfarlig. (nå ja, bare fordi bremserne pludselig kan finde på “låse”) Så cyklen her ville da være den vildeste præmie!

  Og første cykeltur skulle hvis det står til mig, være ned gennem Aarhus by videre til Marselisborg skov og strand, som ikke blot byder på den smukkeste natur, men også et af de hyggeligste steder i Aarhus og omegn – og så kan cyklen jo pænt blive vist frem til gud og hver mand 🙂

  16/04/2012 at 17:08
 • Jeg ville tage en tur ud til Islands Brygge, en dejlig lang cykeltur fra hvor jeg bor, og spise en is i det forhåbentlig snart gode vejr 🙂

  Mvh

  16/04/2012 at 17:25
 • Jeg har ønsket mig en cykel længe, så Søerne i København bliver det første sted jeg cykler hen til, HVIS jeg nu var så heldig at vinde den! 😀

  16/04/2012 at 17:27
 • Cyklen ville jeg få sendt videre ned til mit skønne hjem i Spanien hvor den helt sikkert ville skabe stor opmærksomhed når jeg cruisede langs strandpromenaden i sandaler og sommertøj.. Den ville Være helt perfekt til en tur ned til havnen og få en søn kop kaffe.

  16/04/2012 at 17:33
 • Cool bike! Jeg bor på toppen af den største bakke i Aalborg, og cyklen skal selvfølgelig afprøves i fuld fart nedad bakken og så en tur forbi Nordkraft hvorefter jeg vil cruise rundt i centrum. Det bliver så skønt!

  16/04/2012 at 17:43
 • Maria
  Svar

  WOW, den er jo fed! Har altid ønsket mig sådan en cykel 😀
  Min første tur ville være fra mit hjem i rødovre og så hele den dejlige tur ind til København centrum!

  16/04/2012 at 17:55
 • Mette K
  Svar

  Cool cykel. Hvis jeg vand ville den komme komme med til Skagen her til sommer, hvor jeg ville cykle rundt og se den flotte by. Derudover ville jeg cykle rundt på den i byen hvor jeg bor.

  Mvh. Mette

  16/04/2012 at 18:01
 • Malene G.
  Svar

  Hold da op den er fed den cykel – det ville være en fantastisk gave til min søn, som bliver 16 år i maj 🙂
  Og jeg er helt sikker på den første tur ville blive, når vi skal ud til landevejen her tæt på os og følge Giro d´Italia løbet – det bliver stort!!

  Krydser fingre, tæer og alt andet og håber på at være heldig 😉

  16/04/2012 at 18:03
 • Den skal da have sin første tur ned over grænsen – her bor jeg nemlig 🙂 Ud og luftes mellem markerne 😉

  16/04/2012 at 18:26
 • Mathilde
  Svar

  Cyklen skulle med mig en tur indtil Aarhus, cykle langs vandet ind, gennem Risskov og ind til havnen og så ville jeg nyde friheden ved at cykle rundt i skønne Aarhus.

  16/04/2012 at 18:49
 • Den orange cruisher skal hjem til os og stråle, så skal den ellers flashes med nye cowboybukser – og rulle lidt perlegrus op – sønnen styrer, tøserne sidder på styret – ligesom i reklamen – ikke et øje tørt – kun et rent hit og masser af smil. Total scorecykel til sønnen, tøserne vil hvine i vilden sky – totalt lir til en rigtig drengerøv

  16/04/2012 at 18:57
 • Nadine
  Svar

  Super give away :D, da min cykel desværre er afgået ved døden i fredags. 🙁
  og hvis jeg vinder den bliver den første tur på vejen hvor vi her i januar har købt vores dejlige hus i Horne (ved Varde) 🙂 Også skal den med til Frankrig til sommer på ferie.

  Krydser fingere. 😀

  16/04/2012 at 19:04
 • Den skulle cykle en tur ned til skoven 🙂

  16/04/2012 at 20:17
 • Jamilla Jørgensen
  Svar

  ♥ WOW fed cykel, den ville jeg klart forære min søn..Han siger at han ville cykle rundt inde i Odense by og prale med den ♥

  Krydser alt der krydses kan 😉

  16/04/2012 at 20:21
 • mit barnebarn på 11 år ville blive ellevild, og dens første tur ville gå til rideskolen, hvor hun ville vise den frem til den hest hun rider på:)

  16/04/2012 at 20:59
 • Tine
  Svar

  Den skulle helt sikkert en tur på stranden og flashes 🙂 Især også fordi at vejen derned går mest lige ud og jeg ikke vil udfordre bakkerne første gang på den cykel 🙂

  16/04/2012 at 21:14
 • Cyklen skulle flashes på mit arbejde i en ungdomsklub, hvor alle ungerne bare ville blive møg misundelige over min kværn:-)
  frkforsom

  16/04/2012 at 21:41
 • anne-sofie
  Svar

  cyklen ville få sin jomfrutur på amager strand – ned forbi alle de seje drenge på skateboards og bmx’er
  så ku det være jeg ville få lidt streetcred

  16/04/2012 at 21:49
 • Kirsten Aakerman
  Svar

  Ville nok komme med min datter til København så det ville være lettere at komme rundt

  16/04/2012 at 22:30
 • Camilla H
  Svar

  Jamen den skulle helt sikkert på familietur rundt til hele familien sammen med sønnen og datteren 🙂 Det ville altså bare være alt for fedt at komme anstigende på denne ultra fede cykel 🙂

  16/04/2012 at 22:48
 • Sophie
  Svar

  den skulle helt sikkert på lækkert shopping 🙂 og bagefter en strandtur!

  16/04/2012 at 23:29
 • Min smukke lyserød cykel blev stjålet for nyligt så jeg kunne godt bruge en fed cykel at cykle rundt i min nye by som jeg er lige flyttet til, nemlig Albertslund! 😀

  17/04/2012 at 02:35
 • Janni B
  Svar

  Øj, det er da den fedeste bike!! Og så lige orange, der er min yndlingsfarve, smukkere bliver det da ikke.
  Jeg ville tage min familie ud med ned til Skovsøen en skøn forårsdag, hvor der rigtig er mange mennesker dernede, der kan se min fantastiske cykel. Så skal vi selvfølgelig have en is og gå en dejlig tur, inden vi cruiser hjem.

  17/04/2012 at 05:55
 • Mogens H.
  Svar

  1. tur skal være hen for at aflevere den til mit barnebarn ;-))

  17/04/2012 at 07:39
 • Wow hvor vildt!! Min første cykeltyr skulle gå hjem til min kæreste, han bord ca. 20 km fra mig helt nede ved vandet. Hvis det er solskinsvejr er det bare det perfekte tur at cykle. 😀

  17/04/2012 at 07:52
 • Rebecca
  Svar

  Vildt fed Cykel – elsker den Orange farve..

  Den første tur, ville helt klart være en tur langs stranden i Århus – Fra Risskov til Havnen og igennem skoven til Moesgård Strand – En Fantastisk tur når solen skinder 🙂

  17/04/2012 at 09:10
 • Åhh har altid ønsket mig en lowrider cykel, og den her er da bare for fed!
  Jeg trænger til en ny cykel her til sommer, så jeg kan komme i gang igen!
  Første tur ville helt sikkert blive en tur ind til Odense og cruise rundt 🙂
  Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville komme til at cykle SÅ meget mere, hvis jeg havde sådan en fed cykel at vise frem 😀

  I’m in love!

  //Bobber
  http://www.BobbersBlabber.blogspot.com

  17/04/2012 at 10:03
 • fed fed cykel! vi kommer nok til at sælge bilen så her vil den få sin første og mange daglige ture i bybilledet her i Nykøbing.

  Kig forbi mine 2 giveaways

  17/04/2012 at 11:29
 • Mette Jensen
  Svar

  Sikke en lækker sommercykel.. 🙂
  Jeg skulle helt sikkert cykle ned til Odenses “skovsø” hvor mange samles på cykler og sidder i det gode vejr.
  En god mulighed for at vise den flotte cykel frem. 🙂 Krydser fingre. 🙂

  17/04/2012 at 11:44
 • Fru Nielsen
  Svar

  Awe,det er bare et fantastisk stykke køre-tøj 🙂 🙂

  Jeg ville drøne afsted på den langs Amager Srand, total cool style…….ved siden af min prustende mand, der er begyndt at løbetræne,ha ha 🙂 Jeg kan se det for mig !
  MEN, med 4 teens i huset kunne der blive rift om den !
  Min datter elsker alt fart og venter på at blive 18, så hun kan køremotorcykel,men der er 4 år til, så jeg er sikker på at den kan gøre det ud for et sejt køretøj for hende indtil 2016 🙂
  Min 15 årige søn er lige kommet hjem fra 1 år i USA, hentede ham i lufthaven igår og fik et chok over hvor lange ben kan blive på et år..når ja og så håret !! UAK !! Så kan se at han ville skrabe knæene gevaldigt hvis han sætter sig på sin game cykel,hehe 🙂
  Så jeg kunne overveje at en af disse 2 af ungerne skulle have den..imens mor løbetræner ved siden af…hm…den er svær 🙂 De andre 2 teens, vil garanteret hellere cykle online…..
  Nå,men den tid,den sorg 🙂 🙂 Held og lykke til alle og YES, sommeren er på vej….lyse nætter here we come !!!

  17/04/2012 at 12:21
 • Vild giveaway!
  Har followed din Bloglovin, og liket din facebook-side 🙂
  Min første ride med denne fede bike, vil nok være en
  tur rundt omkring, og blære sig lidt, ej hahhahhah.

  Kys, Cecilia N.

  17/04/2012 at 14:45
 • gitte nielsen
  Svar

  Jeg vil ønske at fortælle at den skulle få sin første køretur et meget spændende og eksotisk sted, men sandheden er at den skulle til Nørre Alslev. en lille by lidt ude på landet. Men den vil til gengæld være den sejeste cykel i hele byen og de nærliggende byer. Jeg vil blive kendt som hende med den seje racer.

  Mange hilsner fra Gitte Nielsen

  17/04/2012 at 15:55
 • hvor er den fed!
  den ville få sin første tur på strandvejen hvor jeg bor! det ville være så fedt at køre langs ved vandet, på sådan en fed cykel 🙂

  17/04/2012 at 18:16
 • Emma Nielsen
  Svar

  Åhh vildt fed konkurrence! 🙂
  Hvis jeg vandt ville jeg pakke picnic-kurven, køre forbi mine veninder og få dem med i skoven/parken og derefter køre ned efter lækker is!

  Sidder her og drømmer… (:

  17/04/2012 at 19:10
 • Jeg har desværre knæskader, der gør cykling til et helved, men jeg har en skøn lillesøster som ville elske cyklen, og hvis jeg forærede hende denne fede sag, mon så ikke første tur ville gå til bageren efter morgenmad til os begge? (;

  God aften
  – Louise Kjær
  http://trendogtendenser.blogspot.com

  17/04/2012 at 19:44
 • Tina
  Svar

  Den skulle et smut rundt i mit livs forelskelse – Aalborg. Ud af grusvejen, rundt om kridtgraven, ned langs havnen og måske en tur ud og sejle til smukke Egholm, hvor vi skulle ture rundt 🙂

  17/04/2012 at 19:47
 • Denise P
  Svar

  Første tur ville blive fra mit hjem til min skole 😀 Så kan jeg komme frem på en lækker måde, og blære mig med min alt for seje cykel 😀

  17/04/2012 at 20:42
 • Emilie V
  Svar

  Jeg tror jeg ville cykle et smut ned til stranden og købe årets første is! Hvor er det bare en yndig cykel. Knus Emilie

  18/04/2012 at 05:20
 • nanna
  Svar

  Lige pt er jeg i Skive og går på Krabbesholm Højskole, så den første cykeltur ville være en tur rundt på gårdspladsen, derefter op i Krabbesholm skov og afslutningsvis en tur ned langs havnen. SmukT!

  18/04/2012 at 09:35
 • Malene R
  Svar

  Hvis jeg vinder, bliver den første tur sikkert en tur rundt på grusvejene uden for den gård, hvor jeg bor 🙂

  18/04/2012 at 15:22
 • Den er super lækker! Hvis jeg vandt den ville jeg blive den sejeste mor i hele kvarteret med den fedeste cykel 🙂
  Den skulle klart have sin jomfrutur på vejen op til Hareskoven via Jonstrup med de flotte marker med heste og får. Også skulle den luftes i Hareskoven forbi cafe Skovlyst, nyde en kold cola mens sønnike tager en tur på Skovlyst rutsjebane inden vi tager en tur på kildebakken i nærheden.

  /Chau

  18/04/2012 at 19:35
 • Eva Julie
  Svar

  Ej, hvor er den rock…

  Den ville nok blive luftet første gang til en tur rundt om blokken på Vesterbro på ægte low rider måden med højtalere i cykelkurven med en god omgang 90’er hits og en øl eller en rød sodavand i hånden sammen med pigerne og så ku jeg forestille mig vi tog ud mod vandet på staden og hyggede i solen. Det ville være den ultimative sommerdag som denne cykel ville tage stor del i.

  18/04/2012 at 20:47
 • This is sad, but true. Min første cykeltur på denne coole cykel, ville med sikkehed være på vej til job. Men derefter ville den få turen rundt i hele Aarhus.

  Pernille

  18/04/2012 at 20:57
 • Reza Ismaili
  Svar

  Jeg skal til grækeland til sommer, så tager jeg cyklen med hvis jeg vinder. 🙂
  Synes godt om din FB side og følger dig på bloggen. 🙂

  18/04/2012 at 23:16
 • Edyta
  Svar

  Wow! Jeg vil ha denne sykkelen! Jeg vil gå på tur på Bogafjell hvor jeg bor og til vennene mine som bor noen få miles fra meg, for å vise frem min nye sykkel 🙂

  20/04/2012 at 12:51
 • Den ville få en tur ned til Bagsværd sø og rundt om! 😀

  20/04/2012 at 22:50
 • Super gift, I hope for the best.
  hugs
  Gerda

  21/04/2012 at 19:08
 • Ann Karma Wessel
  Svar

  Denne meget fine Cykel ville helt klar få sin første køre tur i Ørestaden Bypark.

  22/04/2012 at 09:50
 • Dorte Blirup Christensen
  Svar

  Den skulle rundt i hele byen, det ville jo være ren blær at køre på den

  22/04/2012 at 10:15
 • Julia
  Svar

  Hvor er den lækker, elsker den orange farve! Hvis cyklen flyttede hjem til mig, fik den i anledningen få lov til at transportere mig 10 km frem og tilbage fra skole 🙂

  23/04/2012 at 10:57
 • Rikke A. Neipart
  Svar

  Mig og min kæreste skal til grækeland til sommer, så det vil være lækkert hvis vi vinder denne cykel og tager den med 🙂

  24/04/2012 at 19:30
 • Sykkelens første tur blir ned og opp igjen i vår store bakke.
  Denne coole appelsinorange brødmotor chopperen må hit til oss i fjellapenes land..

  Sykkelen trenger motstand i våre bakker… og det vil den få med vår motorintresserte jente på 10 bak styret..

  Transport til Norge er allerede fikset, har venner i Danmark, så da X vi fingre og tær..
  Har en fortsatt god dag folkens!

  Med Cool Only hilsen fra

  Knut!

  25/04/2012 at 15:44
 • Anneli
  Svar

  Hvor er den fed! Hvis jeg vandt cyklen, så ville kører en tur hen af kærlighedsstigen 🙂

  25/04/2012 at 19:45
 • Åååååårrrhhh hvvvvvvaaaaaddd manner! Fed jernhest!
  Hvis den blev min, så skulle dens første tur helt klart være ned af åstierne, langs Odense Å, Munke Mose og måske lige et smut op omkring city, bare for lige at vise folket, hvor fancy en cykel man har 🙂

  Kh. Lisa

  27/04/2012 at 00:15
 • Louise T.
  Svar

  Nice! Tror helt sikkert den skulle med ud og cruise på Havnepromenaden i Middelfart 🙂

  27/04/2012 at 21:17
 • Behrouz Shoaibi
  Svar

  Hold nu op en fin præmie. 🙂
  jamen hvis jeg bliver den heldig vinder, vil jeg tage cyklen med til Århus for jeg skal holde sommerferie der hos min onkle i nogle dage. 🙂

  28/04/2012 at 21:14
 • Line B
  Svar

  Helt klart Amager Strandpark… nu.. og hver dag til sommer, super fed cykel!

  29/04/2012 at 14:38
 • Sanne
  Svar

  Nøj, den er fed!
  Hvis jeg vandt den ville dens første tur blive hen til den skole jeg arbejder på – så alle ungerne kunne se den seje cykel jeg har, er sikker på at de ville være imponerede;)

  God Søndag 🙂

  29/04/2012 at 14:38
 • Emma Christine Gammelgaard
  Svar

  shit hvor er den über najs!!
  jeg ville få byens, nej vent, Danmarks sejeste cykel 😀
  den første cykel-tur vil blive i Odenses dejlige gader (kan slet ikke vente (; )

  30/04/2012 at 08:52
 • Sisse
  Svar

  Jeg ville SÅ meget køre på den til og fra, den “galla” fest vi skal holde på min skole nu hvor vi er færdige i Juni! Temaet til den er Hipster! Det da den totale Hipster cykel! Ville være så sejt at starte et langt godt samarbejde med en cykel med det minde! Selve turen ville komme til at forgå ind i gemmen Odenses Gader!

  30/04/2012 at 08:53
 • Camilla Halberg
  Svar

  Årh hvad den er fed <3

  Den skulle helt sikkert rundt i gaderne på Østerbro & Nørrebro <3 Frem og tilbage til børnehave, skole, fritidshjem & klub.. Jeg ville i virkeligheden cykle ret meget rundt på den <3

  30/04/2012 at 08:53
 • julie lillegaard
  Svar

  Hvis jeg var den heldige, ville den første tur gå ud på Langelinje og købe en kæmpe is! Den ville få lidt mere street-cred blandt alle motorcykelejerne på kajen end min udtjente bedstemorcykel, er jeg sikker på! Derefter ville den følge mig i tykt og tyndt, køre mig i skole, ned og hente og aflevere børn, købe ind og gå på legeplads – men jeg lover, at jeg også ville forkæle den med talrige ture i Dyrehaven, på Bakken, Assistensen, Kongens Have og på stranden hele sommeren!

  30/04/2012 at 08:54
 • randi
  Svar

  Har aldrig haft en ny cykel så den skulle klart ud og spinde i køge

  30/04/2012 at 08:56
 • Birte Vilsted
  Svar

  Jeg er sikker på, at den vil blive en rigtig sej familie cykel hos mig, der nok skal få lov til at kører byen tynd…

  Krydser fingre.

  30/04/2012 at 09:02
 • Den er for sej!
  Den ville få en tur i mit ‘hood’ i Borup, så alle der går på ganden kan se den og være jaloux 😀

  30/04/2012 at 09:07
 • Vibeke
  Svar

  Bliver den cykel min, skal den klart trille en tur fra Nyhavn og ud på Langelinie 😀

  30/04/2012 at 09:14
 • Miriam Hindsgaul
  Svar

  Den første tur ville blive i gården på det fritidshjem, jeg arbejder på. Er lidt træt af, at løbe efter børnene når de drøner afsted i deres Moon cars. Her ville de få total baghjul og jeg ville endelig vinde vires race… Ungerne ville være grønne af misundelse! Resten af sommeren ville jeg køre på den som på kampagnebilledet. Mig på styret og en lækker fyr på sædet. Er sikker på, at København vil blive kørt tynd og at hele Kbh ville være misundeligt på mig og min kongecykel!

  30/04/2012 at 09:52
 • birdie
  Svar

  Åh, godt jeg lige fik et vink med en fed cykelstang..

  Hvis jeg vinder, vil jeg cykle i vores fredede Østerådal, sammen med Mathias på 5 år..og der skal trædes i pedalerne, for at jeg kan følge med ham..Og så må vi en tur i MUMS, for t hente delikatesser, og kigge i Kluns & Co. Derefter vil vi hjem i haven og hygge med noget af det vi købte.

  Ud over det, vil jeg cykle ind til byen, og nyde en latte på min yndlings Café “Behag din smag” Købe lidt ind, ringe til manden, for jeg tror ikke jeg er i form til at tage bakkerne hjem, da jeg ikke har cyklet længe, kunne godt trænge..Jeg biler hjem, og han cykler..Rigtig god fordeling..

  Jeg drømmer videre..og krydser både arme og ben..:-)

  30/04/2012 at 11:08
 • Marlene
  Svar

  Åhhhh, der skal så meget cruises op og ned af gaden og videre igennem Fælledparken hvor alle fyrene kan få lov og stå og glo efter mig og min nice bike 😀

  30/04/2012 at 13:01
 • Elisa Margret Baldvinsdottir
  Svar

  Den er så dope den cykel, jeg MÅ eje den!
  hvis det var mig der vandt skulle dens første tur være i Risskov rundt i kvateret, eller cykle en tur ind til byen og blære mig lidt 😉

  01/05/2012 at 20:49

Post end kommentar