Vind flotte ZÖL øreringe for over 1000,-

zöl øreringe, vind zöl smykker, zöl guldbelagte øreringe, Forgyldt ørestiktre trekanter med zirkon i forreste trekant

Måske i kan huske disse über cool øreringe som jeg havde på her fra ZÖL? Nu kan de blive dine, jeg har nemlig fået lov til at udlodde et par til en af jer :D. Jeg er vild med designet, som både har kant og samtidigt kan bruges til hverdag og fest.

ZÖL er et dansk mærke, med base i Aarhus, en slags rå lillesøster til mærket Rabinovich som siden 1990’erne har lavet smykker. ZÖL så dagens lys i 2012, og er hurtigt blevet kendt som et smykkemærke med attitude og et fashion twist, I love it!

Vind:

Et par 925 sterling sølv forgyldte øreringe med zirkon fra ZÖL. Værdi 1099,-

Sådan deltager du:

1. Følg Delancefashion på Bloglovin’ her og gerne Facebook her, så bliver jeg så glad :).

2. Fortæl mig, hvordan opbevarer du dine smykker? (Jeg har f.eks et stort smykkeskrin + en masse knager, hvor mine halskæder hænger :))

Jeg trækker en heldig vinder den 29. maj.  Held og lykke  😀

104 Kommentarer
 • nanna
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker i nogle akrylbokse 🙂

  22/05/2013 at 09:25
 • Louise T.
  Svar

  Jeg har et fint træskrin, som jeg har arvet efter min mormor.
  Der er ikke så mange smykker i, men dem jeg har, har alle en personlig historie, så hver gang jeg bærer et smykke, bærer jeg minderne med <3

  22/05/2013 at 09:27
 • Annesofie Kjeller Larsen
  Svar

  Hvor lækkert!!!

  Jeg vil meget gerne inspireres med gode tips til smykke opbevaring, da min egen løsning er virkelig dårlig…

  Jeg bruger sådan en rund æske i noget siv agtigt tarveligt materiale 😀 ulempen er at øreringe og halskæder ofte filtres sammen, så den løsning er ikke holdbar… Jeg har dog en helt særlig kæde i den æske jeg fik den i fra “smykke-pusheren” i Aalborg 🙂 Jeg har dog overvejet et eller andet system med kroge og knager… Er spændt på at følge med 🙂

  Rigtig dejlig regnvejrsdag til alle 🙂

  Mvh.

  Annesofie

  22/05/2013 at 09:30
 • Louise L
  Svar

  Jeg har mine smykker i mit smykkeskrin og dem jeg bruger mest er i en lille æske på badeværelset. På den måde kan jeg både skjule dem lidt og passe på dem og nemt finde dem frem:-)

  22/05/2013 at 09:40
 • Jeg har et utroligt sødt stativ, jeg har fået fra Canada af min familie der. Det er i to etager og er lavet lidt ligesom to skåle, så man kan hænge øreringene hele vejen rundt i kanten og ligge sine halskæder og andre smykker nede i. Øverst er der endda en pind til ringe!

  Elsker den, og den er oven i købet pæn, så den snildt kan stå fremme 🙂

  22/05/2013 at 09:45
 • Jeg har en æske til øreringe og ringe, hvor jeg forsøger at opbevare smykkerne i små poser og æsker også, og så hænger der ellers halskæder og armbånd i hele lejligheden – på alt, hvad der er af kroge og knager 🙂

  22/05/2013 at 09:47
 • Anne Katrine
  Svar

  Jeg har et stort og flot smykkeskrin i sort læder, som jeg har fået af min mormor 🙂
  Desuden har jeg et smykketræ stående, hvor de smykker jeg bruger mest hænger og pynter 🙂

  22/05/2013 at 09:49
 • Jeg har mine smykker liggende i diverse akryl- og glasbokse i en plastboks. Meget eksotisk 😉

  22/05/2013 at 09:51
 • Mette R
  Svar

  Jeg har et sort smykketræ, som egentlig bare er et bolig item, men som jeg synes passede meget bedre til opbevaring af mine smykker. Træet er udformet som et rigtig træ og ligner derfor ikke de originale smykketræer.

  22/05/2013 at 09:53
 • Jeg har en del akrylæsker i forskellige størrelser, samt et rundt lagsmykkeskrin fra ikea. Derudover hænger mine halskæder på nogle kroge på væggen 🙂 SÅ smukke øreringe, jeg krydser fingre!

  22/05/2013 at 09:56
 • Hvor lækkert! Har længe været vild med disse øreringe 🙂
  Jeg opbevarer de fleste af mine ringe/øreringe i plexi- & glasæsker & halskæder, lange/store øreringe på smykkeholdere- & træer.

  22/05/2013 at 09:59
 • christine
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker tre steder, alt efter hvilke smykker det er. Dem, jeg sjældent bruger, er i et stort smykkeskrin (sådan et med skuffer osv i), de ringe, armbånd og halskæder jeg ofte bruger er på et smykketræ, og de øreringe jeg ofte bruger er i nogle små gennemsigtige plastik æsker. 🙂 Det jeg tit bruger, skal være overskueligt og nemt at komme til. 🙂

  22/05/2013 at 09:59
 • Jeg har nogle opbevaringsting fra Tiger – flade akrylbokse delt op i rum, hvor jeg har armbånd og halskæder og en akrylhånd, hvor jeg kan have mine ringe. Så har jeg også nogle små glaskrukker til forskellige ting 🙂

  22/05/2013 at 10:03
 • Jeg har et smykkeskrin fra min mormor hvor jeg opbevarer alle mine ægte guldsmykker, resten af mine smykker opbevares i akrylbokse og så har jeg skruet et par skruer halvt ind i væggen til mine halskæder 🙂

  22/05/2013 at 10:13
 • Eva Vejlstrup
  Svar

  Jeg har flere steder hvor mine smykker bor- men primært bor dem jeg bruger mest på et smykketræ på badeværelset- så er det supernemt om morgenen lige og kigge hvad man lyster at pryde sig med i dag.

  XXXX

  Eva

  22/05/2013 at 10:15
 • Mette Vindfeld
  Svar

  Hvor er de bare smukke… Jeg krydser ihvertfald fingre 🙂
  Mine smykker har deres helt eget træ, og så hænger mine lange halskæder på nogle fine knager jeg har fundet på et loppemarked 🙂

  22/05/2013 at 10:15
 • Maria Dybdahl
  Svar

  Jeg har et smykkestativ fra Lisbeth Dahl til mine øreringe, et smykkeskrin til andre smykker og så er det min plan at få nogle knager også til de lidt større halskæder.

  22/05/2013 at 10:17
 • Maja K
  Svar

  Mine smykker er et stort rod. Jeg har en stor akrylboks som huser mine øreringe, og nogle halskæder, ure, lidt armbånd og et par enkelte brocher, men de fleste af de smykker jeg bruger til hverdag hænger på sådan et smykketræ, eller ligger på låget til min akrylboks (som har en kant, der gør at de ikke lige smutter væk). Udover det har jeg også mit gamle smykkeskrin, som jeg fik i konfirmationsgave, hvori jeg opbevarer alle de smykker som er arvestykker, barndomsminder, etc, som jeg ikke bruger til hverdag, men som stadig betyder rigtig meget for mig.

  22/05/2013 at 10:27
 • Maja
  Svar

  Til jul fik jeg et stort flot smykkeskrin af min søde kæreste 🙂 så det er hovedsageligt der jeg opbevarer mine smykker… Det er så lidt kikset at have et skrin som koster mere end de fleste af ens smykker 😀 hehe… Men det har jeg sagt til ham at vi kan arbejde på over de kommende år 😀 hehe

  22/05/2013 at 10:32
 • Helle
  Svar

  Nej de er fine. Jeg har mine smykker i en skuffe på badeværelset…faktisk et stort rod. En enkelt halskæde er i en lille silkepose.

  22/05/2013 at 10:32
 • fik et lækkert smykkeskrin af en dejlig veninde havde ønsket det i lang tid, dejligt med styr på sine smykker, deler med glæde og følger blog, rigtig smuk giveaway, ønsker alle rigtig god dag

  22/05/2013 at 10:33
 • Denise Pedersen
  Svar

  Nogle opbevares i et smykkeskrin, mens andre er i en rumopdelt skuffe i mit skab. Og så er det alle hverdagssmykkerne som jeg har liggende på mit skrivebord i små skåle 🙂

  22/05/2013 at 10:39
 • Annja E. M.
  Svar

  Hejsa, jeg har en flot arabisk kiste jeg har fået af en veninde i en af golfstaterne, hvor jeg har de fleste af mine smykker i. De mindste øreringe har jeg i en lille rund dåse med Ghostbustersmærke på. Den er fin og retro 🙂

  22/05/2013 at 10:51
 • Marlene Høj
  Svar

  Primært på et par knager, så jeg altid kan få hurtigt fat på dem. desuden har jeg en beautybox, hvor fx ringe og øreringe opbevares.

  22/05/2013 at 10:51
 • Jeg opbevarer mine smykker på lidt forskellige måder – mine dyre smykker kan jeg ikke nænne at hive ud af deres eksklusive smykkeæsker, nogle smykker er i smykkeskrin og helt tredje har jeg smykker hængende fremme og liggende i akryl opbevaringsbokse :O)

  22/05/2013 at 11:06
 • Hejdi Michelle Hansen
  Svar

  På mit badeværelse har jeg sådan en fin gennemsigtige skrin – hvor der øverst er plads til make up, vatpinde osv. Og neden under er der tre skuffer hvor jeg har nogen af mine smykker.

  Venlig hilsen
  Hejdi ❤

  22/05/2013 at 11:12
 • Mia
  Svar

  Jeg elsker øreringe. Har virkelig en fetich. Jeg opbevarer mine statement øreringe på et stort hvidt smykkestativ, som står i min vindueskarm. Der udover har jeg mine andre øreringe i henholdvis en gennemsigtig plastik organizer/smykkeskrin og resten ligger i et sort smykkeskrin i min kommode 🙂

  Disse smukke øreringe skulle helt klart have en plads fremme i vindueskarmen sammen med mine andre yndlings statement øreringe 🙂

  Knus!

  22/05/2013 at 11:31
 • Hvor er de fine smukke 🙂 Mine smykker bliver opbevaret i et en smykkeskuffe jeg har i et tøjskab 🙂

  22/05/2013 at 11:36
 • Jeg opbevarer mine i små akrylæsker, hvor jeg har indlagt “puder” fra de smykkeæsker man får hos guldsmedene (dvs. nogle med sorte “puder” og nogle med hvide).

  22/05/2013 at 11:40
 • Gitte Nielsen
  Svar

  Jeg har mine smykker i et smykkeskrin, et som jeg fik som barn, tror det var til min 8 års fødselsdag.

  22/05/2013 at 11:55
 • Mine smykker bliver opbevaret i to plexiglas æsker og hængende på en sølv hjort (knag)

  22/05/2013 at 11:55
 • ima
  Svar

  Jeg opbevarer dem i en æske af plexiglas, lidt ala Nomess ,men bare med flere skuffer fra Muji 🙂

  22/05/2013 at 12:09
 • Gitte Seloy
  Svar

  I det fineste lille PINK smykkeskrin. 🙂

  22/05/2013 at 12:30
 • I store my jewelry either in the boxes they came in, in my closet on a series of hooks or in my ring box. 🙂

  22/05/2013 at 12:39
 • Jeg har 3 smykkeskrin og et smykke træ! 🙂

  22/05/2013 at 12:55
 • Louise Olsen
  Svar

  Mine smykker bor i to æsker.
  Den ene har min far engang hjembragt fra en ferie, hvor selve æsken er en lille todelt udsmykket metalboks, og låget et gammelt kinesisk potteskår, i blå, med en rød drage.
  Den anden er en lille rund æske med to små gule bamser og en bamsefar på toppen.:)

  22/05/2013 at 13:13
 • Tanja Mathiasen
  Svar

  De er skønne! Jeg h ar et smukt smykkeskrin, et lille skab, som er købt i USA. Der er kroge til halskæder og rækker til øreringe og små skuffer:)

  22/05/2013 at 13:15
 • Maria Møller
  Svar

  Jeg har et smykkeskrin! :-_D

  22/05/2013 at 13:26
 • De smykker jeg bruger mest og som pynter finest har jeg fremme på et “smykketræ” i metal, det pynter så fint 🙂 Mine resterende smykker er enten i akrylbokse i mit klædeskab eller i mit smykkeskrin.
  Burde virkelig få ryddet op i mine smykker, så der er plads til endnu flere lækkerier 🙂

  Lise

  22/05/2013 at 13:29
 • Pia Hansen
  Svar

  jeg opbevare mine mindre smykke i et smykke skrin og min halskæder har jeg hængende på en dame hvor er er plads til hænger smykker

  22/05/2013 at 14:26
 • har et smykke skrin samt et træ hvor jeg hænger kæder samt armbånde på
  er helt skudt i de smukke øreringe og vil blive vildt glad over at vinde dem
  wow <3 deler med stor glæde igen og håber heldet er med mig <3 <3

  22/05/2013 at 14:35
 • pia sroka
  Svar

  I forskellige størrelser smykkeskrin,så har jeg lidt overblik over dem alle. 🙂

  22/05/2013 at 14:49
 • Åh hvor lækkert! Jeg har et stort øreringestativ hvorpå jeg hænger mine ørerinfe så de pynter ekstra fint! Og så har jeg resten af dem i plastic smykkebokse ved siden af 🙂

  Jeg har også lige nu en konkurrence med miinto kørende, og jeg ville blive meget glad hvis i gad deltage 🙂
  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  22/05/2013 at 14:50
 • Kristina K
  Svar

  Uha, jeg må indrømme at de ligger og roder i nogle forskellige æsker og stofposer rundt omkring:)

  22/05/2013 at 14:52
 • Jeg har et smykkeskrin hvor mine ringe og armbånd er i – alle mine statement halskæder ligger på en fin række (som ikke altid er lige fin ;-)) – har dog lige købt en stor skuffe arrengement, som jeg har lagt akrylbokse i, hvor jeg har planer om at meget af det skal i 🙂

  22/05/2013 at 15:07
 • anette larsen
  Svar

  I et par dekorative smykke skabe.

  22/05/2013 at 15:25
 • Maiken Lydal
  Svar

  Uha de er SÅ fede de øreringe 🙂 Jeg har på et loppemarked købt en fin gammel skuffe med en masse små rum i, som jeg har hængt op på væggen og der har jeg puttet alle mine øre- og fingerringe ind i så de også pynter, når jeg ikke lige har dem på:-) Når veninderne kommer forbi skal de altid lige hen og kigge om jeg har fået nye 😉

  22/05/2013 at 15:36
 • Mathilde Gøtke
  Svar

  Jeg følger dig på Facebook og Bloglovin.

  Jeg opbevarer mine smykker forskellige steder. De mere værdifulde smykker har jeg i et smykkeskrin, som kan låses når jeg ikke er hjemme, og andre har jeg hængende på et smykke-“træ” 🙂

  22/05/2013 at 15:50
 • Trine Rasmussen
  Svar

  Da jeg ikke har så mange smykker, opbevarer jeg dem i et lak smykkeskrin (:

  22/05/2013 at 16:50
 • Helle Rick
  Svar

  Jeg har arvet et gammelt træk ud spejl og på stangen ænger alle mine halskæder og mine øreringe har jeg i mine små kasser af forskellige design og størrelser.

  22/05/2013 at 16:55
 • Pia Rotbøl
  Svar

  Jeg har et smykketræ, hvor jeg har mine smykker til at hænge på 🙂

  22/05/2013 at 17:30
 • Line
  Svar

  Jeg fik den bedste fødselsdagsgave i år, et kæmpe spejl som kan åbne, og så er der plads til alle mine smykker inden i, det er fantastisk. Jeg er sikker på at de flotte øreringe ville elske at komme hjem og bo i mit smykkespejl 🙂

  22/05/2013 at 17:47
  • sveta
   Svar

   Hvordan ser sådan en ud???? Nu bliver jeg nysgerrig :o))

   22/05/2013 at 19:07
 • Helena
  Svar

  Jeg opbevarer alle mine øreringe på et smykkestativ og alle mine halskæder ligeså. Håber jeg er den heldige.

  22/05/2013 at 17:50
 • Jeg opbevarer mine øreringe i en akrylboks fra MUJI som er speciel egnet til øreringe. Elsker den. Resten ligger desværre i små æsker eller toilettasken. Ikke helt optimalt. Må skaffe et smykkeskrin fra MUJI snart.

  22/05/2013 at 17:53
 • Maria Seidelin
  Svar

  Uha det er lidt forskellige steder 😀 De rigtig dyre og værdifulde (både dem i dyr prisklasse, men også dem med stor affektionsværdi!) de er i de originale smykkeæsker – eller i mit smykkeskrin. Derudover har jeg en minikommode på badeværelset med tre skuffer, hvoraf den ene er til smykker. Det er til de smykker jeg bruger i hverdagen – og som ikke kan gå i stykker ved at ligge på denne måde.

  Hvis jeg er heldig at vinde disse fantastisk øreringe skulle de være i smykkeskrinet (hvor der er speciel plads til øreringe, så de ikke filtres sammen – altså når nu jeg ikke havde dem på <3

  Håber I alle har hygget med varm kakao på en skøn regnvejsdag <3

  Følger og liker naturligvis begge steder <3

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  22/05/2013 at 17:56
 • Amalie Lund
  Svar

  Jeg har et gammelt smykkestativ hvor mange af mine halskæder hænger. Derudover har jeg fire små fine æsker fra Lisbeth Dahl til mine øreringe og ringe, som står fint og pynter ovenpå mit oldgamle tv.

  22/05/2013 at 18:32
 • Dorte Slouborg
  Svar

  Smukke! Mine smykker ligger i små fine æsker i mit natbord 🙂 Følger begge steder <3

  22/05/2013 at 19:05
 • sveta
  Svar

  Nøj hvor er det flotte!!!! Dem vil jeg mega meget gerne eje :o)) Jeg opbevarer mine smykker i smykkeskrin. Så har man altid styr på hvad man har og hvor det er henne. Jeg kunne ellers godt tænke mig lidt større smykkeskrin :o))

  22/05/2013 at 19:06
 • Hennah
  Svar

  Har nogle kunstneriske og glas smykke skrin 🙂 ønsker at vinde 😉

  22/05/2013 at 19:52
 • åhr hvad en lækker præmie.. jeg ville elske at eje de øreringe og de vil ligge så smukt og pynte i mit nye smykkekskrin fra MUJI 🙂

  22/05/2013 at 20:00
 • SMUKKE! Og skønt med lidt afveksling og drømme i korrekturlæsning af bachelor. Åh!

  Mine smykker er på smykkestativer – dem jeg bruger oftest i hvert fald. Resten, som mere har en affektionsværdi, er pakket i skrin og æsker 🙂

  x Regitze

  22/05/2013 at 20:13
 • Katrin Julius
  Svar

  De er bare smukke 🙂
  Jeg har arvet et flot rødt 70’er smykkeskrin fra min mor og det bruger jeg gerne.

  22/05/2013 at 20:34
 • Birna Lambaa
  Svar

  ELSKER de- øreringe!! 🙂
  Jeg har mine halskæder og armbånd på knager, og øreringe og ringe i skrin og æsker 🙂

  22/05/2013 at 20:42
 • Emma
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker i et stort smykkeskrin, med mange rum, så der er orden i dem! Mit smykkeskrin har jeg arvet fra min oldemor, så det er gammelt 😀

  22/05/2013 at 20:43
 • Jamilla Jørgensen
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker på 2 smykketræer 😉

  22/05/2013 at 20:52
 • Lækker med en konkurence, elsker zol
  Jeg har to smykke trær og nogle akryl æsker til mine smykker plus et flamingo kvinde hovede jeg har dekoreret

  22/05/2013 at 21:12
 • Rikke Skjøde Baes
  Svar

  Jeg opbevarer alle mine smykker i små plastposer da jeg har fået at vide, at så holder de bedst og ikke få rmisfarve – jeg har mange fine smykker og værner godt om dem – så vil gerne passe godt på dem 🙂

  22/05/2013 at 21:15
 • lotte wegger
  Svar

  de er da super smukke og rå på samme tid 😉 de må gerne bo hos mig :-))

  nogle af mine smykker er i et stort læder smykkeskrin. andre er i en klar akrylboks. og dem jeg bruger mest pt. ligger i en glasskål på badeværelset.

  22/05/2013 at 21:16
 • Anna Lei
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker i flere forskellige skrin

  22/05/2013 at 22:46
 • Lone Tomsen
  Svar

  Jeg har ikke så mange smykker.. Dem jeg har (som jeg ikke bruger hver dag) opbevare jeg i et smykkeskrin men mange forskellige rum.. Der er også et speciel sted til ringene så de kan sidde i klemme.

  22/05/2013 at 22:55
 • Vesma Barbu M
  Svar

  Jeg har alletiders IKEA skab mega stort 🙂 med en kæmpe stor hylde med små hulrum som er beregnet til smykker og små ting, så smart og praktisk 🙂 så alle mine ørreringe ,ringe,armbånd,og andre smykker er i de små rum,mine kæder har jeg hængende på små knager inde i selve skabet, så smart næmt og praktisk at have alt det jeg skal bruge i mit klædeskab 🙂 det ser sammentidigt så godt ud og indbydende når jeg åbner mit skab man kan ikke andet end at nyde og kigge på det 🙂

  23/05/2013 at 02:24
 • Jannie
  Svar

  Jeg har nogle af mine smykker i en æske min dreng har dekoreret til mig, som jeg har fået i julegave. Og så har jeg mine lange kæder i en metaldåse som egentlig er til kvadratisk knækbrød. Den er ret pæn. Og så har jeg en masse plastik fjolle-smykker i en en kurv. 🙂 Hvad er et hjem uden øreringe som ligner sølv julekugler?

  23/05/2013 at 05:23
 • Rikke Bisgård Sørensen
  Svar

  Åh, nu giver du mig dårlig samvittighed 😉 Jeg trænger pænt meget til at få ryddet op i mine smykker. Jeg har et fint smykkeskrin, men vores datter er også blevet rigtig glad for at pynte sig, så mine og hendes smykker er blevet blandet sammen. Det er lige en tand for rodet, så jeg vil have ryddet op i det hele, så det bliver mere overskueligt for både hende og mig. Jeg overvejer at købe en fin Nomess boks, så vi kan få styr på det:)

  Smukke øreringe, I must say 🙂

  Mvh Rikke

  23/05/2013 at 05:46
 • Tina Irene Povlsen
  Svar

  Åhh jo, dem husker jeg tydeligt, og har faktisk placeret dem på listen min for føz’dags-ønsker… – De er så toplækre, og bestemt et smykke med attitude og fashion twist… Mine ører vil elske dem…

  Ang. opbevaring af smykker, så har jeg de jeg bruger mest af øreringe og armbånd på et smykkestativ på badeværelset, samt halskæder på en knage… De jeg ikke anvender så tit, f.eks de jeg bruger til fest og andre ikke lige dagligs lejligheder er opbevaret i smykkeskrin og smykkeæsker, som jeg synes beskytter smykkerne på bedste vis. De er ligesom lidt mindre modtagelige for støv o.lign. – Dog betyder det ikke, at de ikke lige skal ha’ en opfrisker med en pudseserviet inden de bruges, såfremt de ikke har været på nogle uger… Smykker er som alt andet – Kærlig behandling og pleje får det bedste frem heri, og de kommer til deres fulde ret med den bedst udstråling.

  23/05/2013 at 07:59
 • Therese Hald Boesen
  Svar

  Mine mest brugte øreringe og små halskæder ligger i et skrin stående på mit makeupbord. Elllers er mine ringe på en et smykketræ ved siden af, og på et stort stativ hænger mine armbånd og lange halskæder.
  🙂

  23/05/2013 at 08:04
 • Jeg følger dig allerede begge stedet 🙂

  Jeg har en gammel nøglekrog hængende på væggen til mine halskæder og armbånd, og så har jeg et smykkestativ til øreringene, og en lille ringholder i glas til min ringe 🙂

  De er simpelthen så flotte de øreringe.. 🙂

  23/05/2013 at 09:14
 • Nikoline
  Svar

  jeg må indrømme at mine smykker er lidt over det hele. jeg har en kasse hvor jeg opbevarer en masse smykker i deres æsker, men så opbevarer jeg dem jeg bruger til hverdag på et lille bord og alskens steder rundt omkring i min lejlighed 🙂

  23/05/2013 at 10:41
 • Cecilie Jørgensen
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker i en lille skuffe og ellers i i en lille taske med små lommer i, til de små øreringe 🙂

  23/05/2013 at 11:43
 • Neeeeej hvor er de bare vilde! Pyha, dem kunne jeg godt tænke mig at vinde, for hvor kunne de være det ultimative pift til en hverdag i en kedelig, sort uniform.
  Jeg opbevarer blandt andet mine smykker i et gammelt, rødt lædersmykkeskrin (det er deri, de fineste havner), og så har jeg et smykketræ til de lidt større af slagsen. Mine yndlingsfingerringe hænger jeg på en lysestage, der ligner et træ med en lille fugl på – det giver det sådan en skøn eventyragtig stemning 😀

  Krydser fingre og håber, at jeg for første gang nogensinde vinder noget 😉
  Kh Anne-Sofie

  23/05/2013 at 12:05
 • Maria W. Høyer
  Svar

  Jeg opbevarer størstedelen af mine smykker i et smykkeskrin jeg engang har fået af min mor, og dette ligger trygt i min komode, øverste skuffe så man altid hurtigt kan finde juvelerne frem 😀 Derudover har jeg mine absolut ynglings smykker hængende på en “smykkehånd” som en kær veninde selv har lavet til mig. Her hænger jeg de armbånd jeg går med hver dag og andre smykker der betyder noget specielt for mig, synes det er en fed og personlig ting at have dem fremme som en slags dekoration med personligt præg 🙂

  23/05/2013 at 13:15
 • Hvor er de altså flotte! 🙂
  Jeg opbevarer faktisk mine smykker meget forskelligt. Mine ringe, der er af ægte sølv, opbevarer jeg i en akrylboks, mens ringene der er uægte sidder på en akrylhånd. Mine armbånd hænger på en smykkehånd og øreringe og halskæder bliver opbevaret i et “spejl-skuffedarium” og i min smykkeskrin. Blandet, men super godt og velfungerende 🙂

  23/05/2013 at 15:11
 • Stinna Svendsen
  Svar

  Hvor de fine! Jeg er med. 🙂
  Jeg opbevarer mine smykker i et smykkeskrin og på sådan en smykkeholder.. Elsker smykker!!

  stinna011@hotmail.com

  mvh. Stinna Svendsen

  23/05/2013 at 15:26
 • Jeg opbevarer mine smykker i en lille rød kuffert, du ved dem fra Søstrene Grene, som jeg har indrettet til formålet 🙂

  23/05/2013 at 17:47
 • Anette Dahl Povlsen
  Svar

  Mine smykker jeg bruger til daglig hænger på et smykketræ, så det er hurtigt lige at vælge hvilke smykker der passer til dagen. Mine lidt dyrere smykker opbevarer jeg i et smykkeskrin.

  23/05/2013 at 19:47
 • Henriette
  Svar

  Jeg følger selvfølgelig allerede begge steder 🙂

  Jeg opbevarer mine armbånd i akrylboks og de øreringe der ikke kan hænge på mit smykkestativ hvor resten hænger. Og til mine halskæder har jeg et lyserødt smykkeskrin fra Lisbeth Dahl 🙂
  Kan godt lide smykkerne står fremme og pynter!

  23/05/2013 at 21:58
 • Astrid Præstgaard
  Svar

  Jeg opbevarer mine smykker i et sødt smykkeskrin eller hængende på et smykkestativ. Begge dele har jeg fået af min farmor og farfar 🙂

  24/05/2013 at 19:16
 • Camilla
  Svar

  Jeg har et super fedt stort smykkeskrin hvor jeg opbevare al mit bling bling 🙂

  25/05/2013 at 00:00
 • Camilla Larsen
  Svar

  Jeg har mine halskæder og lidt øreringe hængende på smykkestativer, mens resten er fordelt i smykkeskrin og skuffer (hvor noget af det vist desværre lever godt gemt og glemt…)

  25/05/2013 at 07:52
 • Inger R.
  Svar

  Jeg har en smykkeæske til øreringe, armbånd og et smykkestativ til hals kæder 😉

  God dag 😉

  25/05/2013 at 11:10
 • Jeg opbevarer dem i en fin akryl æske – så føler jeg, at jeg har mere styr på dem 😉

  25/05/2013 at 11:56
 • Daisy Hilbrands
  Svar

  Jeg opbevarer dem, som mange andre, i akryl æsker, delt op efter typeer/udseende

  25/05/2013 at 12:08
 • Jeg har mine ringe på et “smykketræ”. Og mine halskæder har jeg i originale æsker hvor de er købt. Dog har jeg nogle små andre æsker bla. fra Louis Vuitton som jeg bruger til halskæder også. Til øreringe (hvilket er hvad jeg bruger mest af) har jeg sådan et “rigtigt” øreringe stativ som kan dreje rundt, som jeg så har opdelt i farver.

  25/05/2013 at 19:11
 • Eva Jensen
  Svar

  Jeg har lige fået lavet den fineste (synes jeg selv) smykkeopbevaring. Jeg har købt en billedhylde i IKEA og fire knopper (til skuffer) som jeg har hængt op på væggen. På hylden har jeg to små smykketræer fra Lisbeth Dahl stående til mine øreringe og på knopperne hænger mine halskæder. Det er så fint og pænt og lige mig, synes jeg. Og jeg VED bare at præmien her ville passe perfekt til både mig og min smukkehylde 🙂

  25/05/2013 at 22:35
 • Mathilde O
  Svar

  Jeg har alle mine smykker i en masse moma boxe fra nomess i forskellige farver. ELSKER det smykkeskrin

  27/05/2013 at 19:13
 • Camilla Kruse
  Svar

  Så er konkurrencebetingelserne opfyldt, og du skal selvfølgelig vide, hvordan jeg opbevarer mine smykker 😉 Faktisk har jeg både smykkeskrin, smykketræ mv., men de fleste af mine smykker er opbevaret i en stor skuffe, som er delt op i mindre fine rum. Her har jeg et opbevaringsrum til halskæder, et til øreringe osv. På den måde, har jeg mere overblik over mine smykker. ZÖL øreringene er godt nok afsindigt smukke – de må helt klart på min ønskeliste (eller også må jeg prikke lidt til min kæreste) ! 😉

  27/05/2013 at 23:37
 • Joan
  Svar

  Jeg opbevarer mine ægte smykker i en fin pung/taske fra Accessories og de øvrige smykker ligger i en flettet kurv.

  28/05/2013 at 19:14
 • Winnie
  Svar

  Jeg fik et smykkeskrin i komfirmationsgave for mange år som mine smykker er opbevaret i, mens dem jeg bruger oftere ligger på en lille bakke

  28/05/2013 at 21:24
 • Lone K
  Svar

  Jeg har et smykketræ og en fin glaskiste, hvor mine smykker er(:

  30/05/2013 at 14:46
 • Susanne Mortensen
  Svar

  Hvor er de fine! Jeg har liket 😀 Jeg har dem i en stor kasse, lidt rodet ;p

  30/05/2013 at 14:47
 • Gitte L.K
  Svar

  Fantastiske øreringe 😀 😀 Jeg har mine i et smykkeskab, som hænger på mit badeværesle.

  30/05/2013 at 14:52
 • marlene h
  Svar

  jeg har ikke så mange smykker, men dem jeg har ligger i en lille guldæske.

  30/05/2013 at 15:04
 • L.M.
  Svar

  De er for fede! Smykkerne har jeg i en masse forskellige æsker og et enkelt smykke træ 🙂

  30/05/2013 at 15:09

Post end kommentar