What To Wear? Nytårskjoler

nytårskjoler, pallietkjoler, asos palliet kjole, ulrik lundl asos palliet kjole, sequin dress green, cowl back sequin dress asos, lace dress H&M, concious lace dress H&M, wedding dress H&M, bryllupskjole H&M, saint tropez pallietkjole, pudderfarvet pallietkjole, lyserød plus jakke H&M, pink jacket H&M, vintage kjole, genbrugskjole, vintage pallietkjole, zara halskæde, glitter halskæde, sort gennemsigtig maxikjole H&M, black dress H&M, galla kjole H&M, halskæde stor H&M, & other stories sko, & other stories shoes, & other stories sandaler, clutch zara, guldtaske pieces, bag gold clutch pieces, mesh dress hm

Yay! Så er det årets sidste dag i morgen :D. Hvad skal du lave? Jeg skal til fin middag med kæresten, glæder mig så meget! Meen det med at vælge kjole, synes jeg altid er svært. Måske fordi jeg har så mange, et luksus problem ^_^.  Tænker det enten bliver en af disse:

1. Vintage Glam. Kjolen er fundet i en vintage butik for nogle år siden. Halskæden er ny og er fra Zara. Elsker bare store statement smykker!

2. Dark & Dramatic. En sexet sort sag fra H&M, den kan stadig findes i butikkerne. Den er nedringet foran og bagved, samt udskæringer i siden. Halskæde er også ny og er fra H&M.

3. Girly Pink. Ny puf jakke fra H&M og en ældre glimmerkjole fra Saint Tropez. Halskæden er fundet på udsalg hos TopShop.

4. Golden Lace. Blondekjolen fra H&M’s Conscious Exclusive kollektion. Halskæde fra Glitter og clutch fra Pieces.

5. Chic Green. Jeg elsker pallietter! Kjolen er købt på Asos, i starten af året. Sandalerne er fra & Other Stories, clutchen fra Zara og øreringene fra TopShop.

Har du en favorit? Og hvad skal du have på? :).

10 Kommentarer
 • Wow! These are stunning choices for NYE! Perfect!
  Xx
  Rhea
  http://www.fuss.co.in

  30/12/2013 at 13:36
 • Nr 2 eller 4 🙂 jeg ender nok med endnu et sort look dog med glimmer i dagens anledning 🙂
  Godt nytår.

  30/12/2013 at 13:48
 • Halskæden på de første billeder er simpelthen bare for smuk, det samme er kjolen. Det kunne være man skulle kigge lidt i vintage butikker i det nye år!
  Håber du får et fantastisk nytår <3 Ulla

  30/12/2013 at 15:20
 • Det grønne, sidste, sæt er så smukt 🙂 Det skal du da have på 😀
  Jeg nupper en sort kjole fra mit skab 🙂

  30/12/2013 at 16:59
 • Gid det var min samling 😉
  Jeg er nok ikke til megen hjælp: Jeg stemmer for 1,2 4 eller 5! 😉

  Hvor lyder det som en dejlig måde at skyde det nye år ind på. Hvor skal I spise? Jeg skal til eksamen den 2. januar, så jeg glæder mig faktisk mest bare til nytår er overstået og det bliver den 2. januar klokken 11 😉 Jeg havde overvejet at sidde selv og ikke fejre aftenen, men jeg har besluttet, sammen med min kæreste, at tage ind til et fælles vennepar, hvor vi er inviteret sammen med seks andre. Jeg smutter dog hjem, så snart vi har skålet 😉

  30/12/2013 at 20:59

Post end kommentar