Who the f*ck is Stella?

Kender i Stella Nova? Jeg kendte kun mærket af navn, og var derfor spændt på at se kollektionen og møde designeren Trine. Hver kollektion tager inspiration i et brev Stella skriver, du kan læse hele brevet her. Denne gang foregår Stella’s eventyr som Olympiade dommer i OL for krybdyr, næsehorn og sommerfugle, sammen med hendes bedste ven fuglen fugl. Jeg synes at Stella Nova’s univers er super fedt og designeren Trine er virkelig inspirerende. Tøjet er både urban, feminint og casual. Fine blonde kjoler, nederdele, silke shorts og cool t-shirt, fede bukser med læder detaljer og skindjakker. Se en lille Stella Nova video her og se flere billeder her.

bloglovin

13 Kommentarer
 • Cool sager!

  06/01/2012 at 12:45
 • Ja jeg kender godt lidt til mærket og der er pt. to kjoler fra AW11 kollektionen jeg drømmer om. Var desværre forhindret i at deltage i går, æv.

  06/01/2012 at 13:11
 • Det er de fineste ting hun laver. Er helt tosset med mærket:-)
  frkforsom.blogspot.com

  06/01/2012 at 13:27
 • Jeg kender heller ikke rigtigt mærket andet end af navn, men det ser ud til at de laver rigtig fine sager!

  06/01/2012 at 17:59
 • Jeg kender godt mærket i forvejen 🙂 Jeg har været til 2 lagersalg, og jeg fortryder sådan, at jeg ikke fik købt et par spraglede bukser 🙁 Vildt lækre sager 🙂

  06/01/2012 at 18:56
 • Den lyseblå kjole er noget så flot (den i det første billede) ville helt klart ha den i skabet til den dag jeg en dag skal på en ekstravagant event (ønsketænkning) dejlig blog. Vi har fulgt hinanden dengang jeg havde en anden blog, men valgte dog at holde pause.. du skal være velkommen til at kigge forbi, ville være dejligt 🙂 Din blog er og bliver fast læseinventar! 🙂

  07/01/2012 at 14:12
 • Den lyseblå kjole er noget så flot (den i det første billede) ville helt klart ha den i skabet til den dag jeg en dag skal på en ekstravagant event (ønsketænkning) dejlig blog. Vi har fulgt hinanden dengang jeg havde en anden blog, men valgte dog at holde pause.. du skal være velkommen til at kigge forbi, ville være dejligt Din blog er og bliver fast læseinventar! 🙂

  (denne gælder, den anden er fra min gamle blog. )

  07/01/2012 at 14:13

Post end kommentar