Vind: 3 x The Ladies In Jazz 4 CDsæt

Som sangerinde og sangskriver elsker jeg alt muligt slags musik! En af mine favoritter er jazz, og især Billie Holiday er jeg st0r fan af. I den forbindelse udlodder jeg sammen med CDklassisk, 3 x The Ladies In Jazz 4 CDsæt til en værdi af 199,- pr stk. Hvad enten du er mega jazz fan eller nybegynder, er der noget for en hversmag, lige fra Anita O’Day til Ella Fritzgerald, Sarah Vaughan til Billie Holiday. Perfekt musik at at fordybe sig i, musik til middagen eller til søndagshyggen.

Hvordan deltager du?:

Gå ind på Delance Fashion Facebook siden og “tag” dig på billedet, så deltager du i konkurrencen. De tre vindere bliver trukket den mandag den 18. April. Alle kan deltage!

bloglovin

2 Kommentarer
  • Åh jeg skal være med med med….

    31/03/2011 at 10:35
  • Ej hvor lækkert! Jeg ELSKER jazz!!!

    31/03/2011 at 13:13

Post end kommentar