Winter Red & Brown

ganni frakke, Teddy ganni, rød frakke ganni, red coat ganni, SNAKESKIN MESSENGER BAG, zara bag, zara SNAKESKIN MESSENGER BAG, new zealand Musketeer boots, bamsestøvler, newzealand støvler, KAPORAL Celie, ankelstøvler, .sarenza, .sarenza sko, sarenza støvler

Når det er vintervejr udenfor, får jeg lyst til at lune mig i en dejlig frakke og varme støvler! Er vild med den mørkerøde farve som Ganni frakken har! Til hverdag vil jeg tage et par Over Knee New Zealand Boots på, i varmt lammeskind, og hvis jeg skulle ud om aftenen til et event, ville jeg style den med et par fine ankelstøvler med print, fundet på Sarenza. En hvid slangeprint taske og bling halskæde fra Zara og jeg er klar!

6 Kommentarer
 • Fie P.
  Svar

  Hvor er den hvide taske pæn! Har du set om man kan få den i butikken også?

  31/10/2013 at 14:43
 • Karina Målev
  Svar

  Fede støvler (:

  31/10/2013 at 17:21
 • Marlene
  Svar

  Elsker bamsestøvler! Har selv et par i lyserøde <3

  01/11/2013 at 13:15

Post end kommentar