Work It Out Now

kaari tra, work out, fitness blog, copenhagen fitness, blogger motion

Top: Kaari Tra

hm sportstøj, h&m work out wear, hm fitness

Fitness clothes: H&M

fitnessdk, fitness blog, only play, only fitness tøj, only bestseller fitness, work out wear

Top: Only Play

Selv i en travl hverdag, med arbejde, møder, events m.m. prøver jeg at træne 3-5 gange om ugen. Jeg kan bedst li’ at tage et morgenhold mellem kl. 7-8, i Fitnessdk. Den står enten på Cykling, Bodypump, Bodyflow eller Bodycombat. En gang i mellem løber jeg og vægttræner for mig selv. Det er bare den bedste følelse, at stå i badet efter morgen træning! Derefter er jeg klar til at suse ind på arbejde, på min cykel :).

Da jeg var yngre, fik jeg en begyndende diskusprolaps og blev helt vildt skræmt! Jeg gik til kiropraktor, det hjalp, men min lænd blev ved med at brokke sig. Jeg begyndte at træne mere målrettet og  7-9-13, har jeg ikke været til kiropraktor i mange år! Hvis jeg ikke får trænet, kan jeg hurtigt mærke det i ryggen, derfor er det også en stor motivationsfaktor, udover at holde sig i form. Træner du? Og hvilke motionsformer er du vild med? ❤

8 Kommentarer
 • Åh dejligt når man rent faktisk kan se at det hjælper.
  Døjer selv med ryggen og er lige startet op med at træne igen, ca. 3 gange om ugen – Helst hold i Fitness World (Thai Bo, Stram op og Mave/Ryg) – Er for første gang i mange år blevet bidt af det og glæder mig til min træning, hvilket jeg aldrig har prøvet før, da jeg altid har hadet det… 🙂

  // Liselotte

  11/03/2014 at 12:26
 • Hvor ser du bare godt ud! Det lyder da vildt skræmmende med den diskuspolaps, og så i så ung en alder!!
  Jeg træner ikke fast, men jeg cykler 16 km hver dag – så jeg laver da et eller andet 😉
  /Camilla

  11/03/2014 at 15:15
 • Hvor ser du fin ud 😉

  11/03/2014 at 16:15
 • Det føles super godt. Jeg forsøger mig med 2-3 gange om ugen. Min. 2 gange skal jeg afsted. Har været til Stram Op her til aften og er også helt flad nu 🙂

  11/03/2014 at 21:19

Post end kommentar