Work Life Balance – 2 store websites er i luften!

ghd blog, dansk ghd blog, hårblog, skønhedsblog

SCHULZ BY CROWD, designerportal, crowd sourcing, designer hjemmeside

I’m back :D. Jeg har været super optaget af to store projekter, måske du allerede har set det via instagram og snapchat ^_^.  Mit team og jeg har arbejdet på hele to store websites. Først lancerede vi SCHULZ BY CROWD‘s nye designerportal, som du kan tjekke ud lige her. Her er også en blog tilknyttet, hvor vi dagligt opdatere med modenyheder, designerinterviews og meget mere. Jeg har blandt andet besøgt designerduoen Miranda og Josefine, se billeder fra deres fine designer atelier her. Hvis du selv er designer, illustrator, grafiker m.m. eller kender nogen, så tilmeld jer endelig crowdet her! Det er både et netværk for kreative mennesker, samt du kan få dit helt eget print og design i produktion! Hvis du nu gerne vil høre mere, så kom til designeraften på fredag, se mere her.

Sidste mandag lancerede vi ghd Danmarks spritnye blog! Her kan du finde hårguides, skønhedsinterview, behind the scenes billeder, events og snart også en youtube kanal. Jeg har haft besøg af en masse dygtige makeup og hårartister, jeg elsker bare at møde nye dygtige mennesker! Hvis du vil ind i vores Beauty Studio og lave et look, så kontakt mig endelig! Psst. du kan også vinde den nye lækre ghd Platinum lige her.

Håber du vil følge med på de to nye sites, begge er meget forskellige, men jeg kan love jer at der kommer til at ske spændende ting og sager :).

Er så glad og stolt af hele mit team, både for designet, funktionalitet, indhold og alle de kreative idéer!

Udover de to mega sites, har vi fået renoveret derhjemme, og manner det tager bare dobbelt så lang tid, faktisk 4 gange så lang tid som jeg lige havde regnet med ^_^ Så har jeg lært det – men det bliver så fint – glæder mig til at vise det til jer! I kan se et lille sneak peek her.Vi har fået slebet alle vores gulve, malet hele lejligheden og nu venter vi bare på et nyt køkken. Har efterhånden levet af takeaway i 1 måned :D. Tænker jeg vil lave en mini guide i at være sund, selvom man har travlt, stay tuned og tak fordi du læser med :-*.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar