Work Life Balance #4

open back dress, other stories dress

Dagene flyver af sted! Så hurtigt at jeg ikke altid når at få opdateret hvad der sker, men snart får jeg lidt tid igen, til at vise jer alle de skønne billeder og ting og sager der sker :). Har i også travlt med arbejde, skole og eksamenerne? Jeg har været til en masse møder, arrangeret events og rejser snart igen på forretningsrejse, alt sammen spændende eventyr, som jeg er så taknemlig for at opleve. Vi blogges ved ;).

Tags:
4 Kommentarer
  • Hvor ser du fin ud 🙂

    07/06/2013 at 10:08
  • Puha, kender det kun alt for godt selv 🙂 Ligger vandret på både job og i forhold til eksamen. Håber snart jeg kan kysse studiet farvel 😉 Glæder mig sådan til at se dig lige om snart 🙂 Hvor er din kjole smuk!

    07/06/2013 at 20:42

Post end kommentar