Work Life Balance #6

louis nielsen, louis nielsen briller, louis nielsen blogger, louis nielsen Bruuns Bazaar, Bruuns Bazaar briller, Bruuns Bazaar glasses, louis nielsen glasses

Så er vi allerede i gang med februar! Årets første måned er gået stærkt og har været fyldt med planlægning, idéer og brainstorm til nye initiativer. Jeg er SÅ spændt på de planner jeg har sat mig for i det kommende år :D. Jeg tager til UK i slutningen af måneden, til møder hos e.l.f. HQ og forhåbentlig bliver der også tid til lidt sightseeing, kæresten og jeg har nemlig 11 års dag ❤.

Billedet er taget til Louis Nielsen & Bruuns Bazaar event. Jeg bruger ikke briller (endnu!) men disse er ret fine. Nu til en lidt mere kedelig side af det at være selvstændig, momsregnskaber!

4 Kommentarer
  • Håber i får en dejlig 11 års dag <3

    04/02/2014 at 18:10
  • Katja M.
    Svar

    Smuk! Og dit job lyder bare som en drøm 😀

    04/02/2014 at 19:01

Post end kommentar