Work Life Balance #7

suit, zara, red pants, røde bukser, pink blazer, leopard bluse asos

Monday monday! Jeg håber i har haft en dejlig weekend! :). Mange af jer ved godt at jeg har travlt for tiden med mit Beauty Academey, jeg ville bare sige af hjertet tusind tak, til alle jer der følger mig! Det betyder rigtig meget :D. Jeg har endnu flere spændende ting på vej, jeg kan jo ikke lade være med at planlægge nye ting ^_^. Men mere om det snart!

Jeg får rigtig mange spørgsmål vedrørende min karriere og vejen dertil, hvilket jeg er meget beæret over! At være selvstændig kræver en masse arbejde, men når tingene lykkedes er det bare den bedste følelse :D. Jeg elsker at være kreativ, finde på nye projekter, hele tiden at dygtiggøre mig og elsker at få ting til at vokse og udvikle sig!

Jeg har lige haft “Karriere, Networking & Sociale Medier” undervisning på Beauty Academy. Et emne som jeg synes er super vigtigt i forhold til at finde den rigtig karrierevej. Jeg kommer fra en familie som også er selvstændige og min kæreste gennem 11 år, har også haft eget firma i over 16 år. På den måde er jeg heldig at få en masse sparring omkring det at være selvstændig. Mit mantra er lånt fra Maya Angelou “Folk husker ikke præcist hvad du sagde eller gjorde, men de husker altid hvordan du fik dem til at føle sig”. Det tænker jeg på hver dag, vær dig selv, positiv, oprigtig og nysgerrig, så er du nået et langt stykke ❤.

3 Kommentarer
 • Jeg er vild med dine Work Life Balance-indlæg! Meget gerne flere af dem, så vi andre kan lade os inspirere ❤

  Knus Shanice

  03/11/2014 at 10:59
 • hvor er du fin! 🙂

  04/11/2014 at 22:32
 • Hvor er du lækker, er så vild med tøjets sammensætning. <3

  / Liselotte

  13/11/2014 at 19:02

Post end kommentar